Toplumsal Yozlaşma... - İSMAİL HAKKI DALAK

Toplumsal Yozlaşma...


Gün geçmiyor ki, bir skandal çıkmasın. Artık “Nereye gidiyoruz?” diye çok sorar olduk, kendi kendimize. Adı özgürlük ya, aman Allah’ım. LGBT’lerin güya Onur yürüyüşleri, amca yeğen yakınlaşması, kayınpeder damat aşk mesajları, batsın böyle özgürlükler.

Erkeklikten bıkanlar kadın, kadınlıktan bıkanlar erkek oluyor. Birde bu operasyonlara cesaret edemeyip hemcinsleriyle beraber yaşayanlar var. Adı batasıca çağdaş dedikleri Avrupa ülkelerinde bu tür evlilikler bile serbest ve yasal. Akıl almıyor, biz bu Avrupa birliğine mi gireceğiz. Batsın bu birlik.

Biz Türkiye Cumhuriyetiyiz. Özümüz Türk, Dinimiz İslam’dır. Birilerine şirin görünmek adına özümüzden de dinimizden de vazgeçemeyiz. Toplumu yozlaştırmak isteyenlere özgürlük adına destek veremeyiz. Burada yaşayan ve yaşamak isteyen haddini de hududunu da bilecek.

Başı kapalı olanları Üniversite kapılarından döndüren bugün ki aydınlar ve özgürlükçüler değil mi? Türban örtenlerden neden rahatsız oluyorsunuz? Öncelikle söylemeliyim ki yaşam tarzına saygılıyım fakat belli sınırlar çerçevesinde. Yukarıda belirtiğim kimilerine göre özgürlük olan sapıklıkları ve sapıkları kesinlikle özgürlüğün içerisinde değerlendiremeyiz. Bu kişi ve kişilikleri özgürlük kapsamında değerlendirenler bana göre Avrupa’nın soytarılarıdır. Dün yaptıkları zulmü unutan zalimler, utanmadan bugün mağdur edebiyatı yapıyorlar.

İçki içmek, fuhuş yapmak,  cinsiyet değiştirmek, amca yeğen ile kayınpeder damat ile aşk entrikalarını gazete sayfalarından okumak ve türlü aymazlıklar özgürlükse batsın bu özgürlük. Bu özgürlüklere destek verenler çağdaş ve Avrupalı ise batsın bu çağdaşlık batsın bu Avrupalık. Bunlar olsa olsa çağdaş dedikleri Avrupa’nın soytarılarıdır.

Bugün bir takım güruh, Yüce İslam dinine hakaret ederek İmam Nikâhı istemiyoruz, İmam Resmi Nikâh kıyamaz diyor. Bal gibide İmam hem Resmi Nikâhı hem de imam nikâhını kıyar. E be utanmazlar, peşinde koştuğunuz Avrupa’da papaz nikâh kıyıyor ya. Ona niye konuşmuyorsun. Şimdi bak Avrupa okullarda başörtüsünü yasaklıyor. Her türlü ahlaksızlık özgürlükte bu yasakçı zihniyete neden ses çıkarmıyorsunuz? İkiyüzlü özgürlükçüler konuşsanıza. Yok, konuşamazsınız değil mi? Çünkü onlar sizin ağa babalarınız.

Avrupa’nın ayak takımları, buradan size sesleniyorum. Biz özgürlüklerden yanayız. Türklüğümüzden şeref, İslam dininin bir neferi olmaktan Onur duyarız. Bu millet Yüce dinimiz İslam’ın sancaktarlığını yapmış halende hamiliğini yapan kutlu bir millettir. Bilmiyorsanız öğrenin.

Eğer gerçekten özgürlük istiyorsanız, yukarıda saydığımız pisliklerden uzak durup adam gibi yaşayacaksınız. Yâda her türlü pisliğin vücut bulduğu Avrupa’ya gideceksiniz. Unutmayınız ki en büyük özgürlük İslamiyet’tedir, hakaret etmediğiniz takdirde. Yoksa elbette ki haddiniz bildirilir. Biz, pisliklerden ve de kokuşmuşluklardan oluşan bir özgürlük istemiyoruz.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Selam Saygı ve En Kalbi Dualarımla…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…