Kendinize Gelin… - İSMAİL HAKKI DALAK

Kendinize Gelin…


Türk Milleti Yücedir, Müslüman Asildir. Türk İslam davasını güden kimse Onurludur, Şereflidir, Haysiyetlidir. Kimsenin karşısında eğilmez, doğru bildiklerinden ödün vermez, menfaate asla meyletmez. Zulmün ve ahlaksızlıkların daima karşısında durur. Mazlumun ve zulme uğrayanların (dili, dini, ırkı ne olursa olsun) hamisidir.

Biz tarihimizi asla unutmamalıyız. Çünkü düşman asla unutmuyor. Zaman içerisinde değişen sadece silahın çeşidi ve saldırının şekli o kadar. Dün topla tüfekle saldıranlar bugün bu silahları geliştirerek itin köpeğin eline tutuşturdular. İçeride onların sesi olan siyasetçilerde var. Dışarda destek veren AB’si var, Rusya’sı var, ABD’si var, SİSİ’si var, Arabistan’ı var.

Moda adı altında çocuklarımıza empoze edilen ahlaksızlıklar var ki, anne ve babalara çok iş düşüyor. Uyuşturucu herkese ve her keseye uygun hale getirilmiş, aman dikkat. Çocuklarımızın ekmekten kolay bir şekilde uyuşturucuya ulaşıyorlar. Bu durum onları zaman içerisinde hayatta kalırlarsa türlü ahlaksızlıklara, yoksa kestirmeden ölüme götürüyor.

Bir önemli tehlike ise evlerimizin baş köşesine koyduğumuz televizyonlar. Ah o renkli camekanlar, türlü dizi filmlerle bizim yetiştiremediğimiz çocuklarımızı yetiştiriyor, türlü ahlaksızlıkları onlara normal bir yaşantı gibi sunuyor. Gerçi bizim bir RTÜK’ümüz (Radyo Televizyon Üst Kurulu) var ki evlere şenlik. Şahsen yaptığım şikayetlerin sayısını ben bile bilmiyorum. Dizilere ceza kesmek iş değil. Yayınlanmadan müdahale edilmeli diye düşünüyorum. RTÜK elbette çalışıyordur. TV’lerin gündüz programları özenli bir şekilde incelenmeli. İzlenme uğruna ailelerin ekranlarda düştükleri durum inanın çok trajikomik. Akşam televizyon da inanın seyredecek bir şey bulamıyoruz. Ahlak kurallarının dinamitlerle havaya uçurulduğu, yerle yeksan olduğu dizi filmler ekranlarda. Artık yeter. Sayın RTÜK yetkilileri bizim gördüklerimizi sizler göremiyor musunuz? Yoksa bizler mi fazla ince düşünüyoruz?

TBMM’nin terör sevici vekilleri hariç Sayın Milletvekillerinden de bu konuda ivedilikle bir yasa çıkarmalarını bekliyoruz. Türk İslam aile yapısına uygun dizi filmler yapılmalı, ahlak kurallarını aşan yabancı dizilerine ne sinemalarda ne de TV’lerde asla yer verilmemelidir.

Bizler Yüce Türk Milleti ve Asil Müslümanlar olarak, kimin kiminle beraber olduğu ile ilgilenmediğimiz gibi kimin gelininin güzel yemek yaptığıyla da ilgilenmiyoruz. Kaybolan gençleri güya arayan programların çevirdikleri entrikalarla da asla ilgilenmiyoruz. Biz teröristlere gözümüzün içine baka baka binlerce tır silah gönderen ABD’ye, Esad’la yatıp kalkıp da bize dost görünmeye çalışan Putin’e, Teröristlere militan göndererek hamiliğini üstlenen AB’ye karşı dikkatli olmalıyız. KKTC Cumhurbaşkanını da unutmamak gerekiyor.

Ey Yüce Türk Milleti, Asil Müslüman kardeşlerim, kendimize gelme vaktini çoktan geçirdik. Kaybettiğimiz değerleri kazanmak için ilk adım TV’yi seçici izlemek. Kaliteli bir milletiz, kalitesiz kimselerin yaptıklarına itibar etmemeliyiz. Çocuklarımızın devamlı yanında ve yakınında olmalıyız. Onlara şanlı tarihimizi ve Yüce dinimiz İslam’ı hakkıyla öğretmeliyiz. Ama hepsinden önce biz kendimize gelmeliyiz.

Son bir eleştiri haberlere. Haber, kelime anlamıyla önem taşıyan olaylardır. Sorarım sizlere dedikodunun, eşcinsel evliliklerin manşetlerde ne işi var? Gelin hep birlikte bu konuları RTÜK’e şikayette bulunalım. Bunları haber yapmak bir anlamda özendirmek değil midir?

Uyuyan değil uyanık bir toplum için haydi! İnandırılan değil inanan bir toplum için haydi! Kişisel değil toplumsal menfaatler için haydi! Yüce Türk Milleti, Asil Müslüman kardeşlerim şimdi kendimize gelme zamanıdır.

Unutma;

“Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!” Mustafa Kemal Atatürk

Selam, Saygı ve En Kalbi Dualarımla...

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…