Biz Hep Sevdalı Olduk… - İSMAİL HAKKI DALAK

Biz Hep Sevdalı Olduk…


Vatan, bayrak ve ezana karşı hep sevdalı olduk. Hayatımızda hiçbir şey için heveslenmedik. O yüzdendir ki kursağımızda yutkunamadığımız bir şey de olmadı, çok şükür. Çektiğimiz sevdaların karşılığında kanımızın son damlasına kadar mücadelemizi eder gerektiğinde canımızı vermekten asla geri durmayız. Bizim için, söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.

Devlet bizim için ebet müddettir. Devletin içinde bizim değer verdiklerimiz vardır. Vazgeçme olasılığımız olmayanlar vardır. Bunlar Vatandır, Bayraktır, Ezandır. Bizim kutsalımız Yüce kitabımız Kuranı Kerim’dir. Birde namus bildiklerimiz vardır ki bunlar da at, avrat, pusattır. Çok şükür ki başkaca bir hevesimiz yoktur. Mekke, Medine ve Kudüs kutsal şehirlerimizdir. Doğu Türkistan ana yurdumuzdur. Filistin, Mynmar, Urumçi ve Suriye’de Türkmenler kanayan yaralarımızdır. K.K.T.C ve Azerbaycan başta olmak üzere Türk Cumhuriyetleri gardaşlarımızdır. Bizde görevler istenmez, makamlara heves edilmez, dünyalık bir başka beklentimizde olmaz. Ülkemizin bekası bizim için her türlü makam ve mevkiden evladır.

Bizlerin vatanımızın ilelebet payidar kalması için şehitlerimze sözümüz vardır. Kalu bela’da dönmeyeceğimize dair, Yüce Allah’ımıza verdiğimiz sözümüz vardır. Bizim özümüz İslam, soyumuz Türk, sözümüz Ne Mutlu Türküm Diyene’dir. Yeminimiz vardır; Türk’e ve Müslüman’a zulüm edenlerden elbette hesap sorulacaktır. MHP Grup Başkanvekili Sayın Celal Adan’ın dediği gibi, “Türk Milletinin bir defteri kebiri vardır, Gün Ola Harman Ola!” Bu söz hepimizin sözüdür. Hem dışarıya hem de içeriyedir. Zulümle abad olmaya çalışan herkes hissesine düşeni alabilir, sözümüzden.

Bizi anlamak zor iştir. Kişisel menfaati olanlar asla bizimle yol yürüyemezler. Bizim önceliklerimiz vardır; Ülkemiz, bayrağımız, ezanımız gibi. Bizi anlayabilmek için; öncelikle bir olmalıyız, beraber olmalıyız, birlikte yol yürümeliyiz ve aynı duyguları ve havayı birlikte teneffüs edebilmeliyiz.

Biz kim miyiz; verdiği sözden dönmeyen, asla özünü inkâr etmeyen, her ne şartta olursa olsun ilkelerinden taviz vermeyen, kişisel değil kitlesel utkuları olan, bu yolda can veren, kan veren, inançları doğrultusunda yaşam süren, aslını neslini ayaklar altında çignetmeyen TÜRK İSLAM Milliyetçileriyiz, vesselam.

Ey İsrail sakın unutma ve de bizi uzakta sanma, Biz Filistin’de ki mazlumlar ve kutsal mabedimiz Mescidi aksa için, yapmış olduğun zulümler için özellikle de senin için bir gece ansızın gelebiliriz.

GÜN OLA HARMAN OLA!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 1

  • zeki kılıç | 26 Mayıs 2021 22:48

    doğru adamlar doğru yerde durup doğru düşünürler. doğru söylüyorsunuz. tebrik ederim

YAZARIN SON 5 YAZISI
29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…

22Eyl

Bize Neler Oluyor…