Benim Gönlüm Sende... - İSMAİL HAKKI DALAK

Benim Gönlüm Sende...


Bu kelimeyi duyunca Rahmetli Yazıcıoğlu geliyor aklıma. Ona da gönlüm sende Başkanım diyorlardı. Destek verilmedikçe gönülle bir şey olmuyor. İnanıyorsanız inançlarınız doğrultusunda yaşam sürmeniz en büyük duamdır.

Neyse yaptığımız bir ziyarette bir arkadaşımız söze,

  • “Benim gönlüm sizde ama burada biraz daha kalmalıyım” diye başlıyor. Devam ediyor, “Size inanıyorum. Çok haklısınız”diyor.
  •  “Ama neden?” dediğimizde.

-“…” Ses çıkmıyordu. Devamında başlıyor anlatmaya. Sanki biz onun bulunduğu yerde, o bizim bulunduğumuz yerde. Tamam, vatandaş doğruyu görmüş diyoruz. Haklıyız da. Doğruyu en az bizim kadar görmüş. Ama ne çare, çaresizce bulunduğu yerde bekliyor. En çok neye kızıyorum biliyor musunuz, değerli dostlar. Hedefi belki makam mevki, belki de bulunduğu noktayı korumak. İşte bu noktada Onur zayıflıyor ve zaman içinde kayboluyor. Ben isterim ki her fert bugün Türkiye Cumhuriyeti gibi Onurluca dimdik ayakta dursunlar. Mal mülk yerine Onurlu bir isim en büyük hazinedir. Gelecekte bırakılması gereken en büyük mirastır.

Ha bu arada bizimkisi sendikal faaliyet, yanlış anlaşılmasın. Türkiye Kamu-Sen’i insanlarımıza anlatmak, bu doğru yolda, gelecek mücadelesini, hep birlikte ilkeli duruşumuzla verebilmek, tüm gayemiz budur. Bizim İlkemiz Önce Ülkemizdir. Bizim için; Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır.

Suriye ve Irak’ı bölüp parçalayan dış güçler, buralardaki kaosu fırsat bilerek asıl hedefleri olan Türkiye’mizi bölme ve parçalayarak yüz yıl öncesinde olduğu gibi bugünde paylaşmanın derdinde salyalarını akıtmaktadırlar. Burada unuttukları bir şey Ülkemizde farklı fikirler, farklı düşünceler olsa da Vatan konusunda tek yumruk olmayı biliriz. Ülke genelinde Türkiye Kamu-Sen olarak “Her şart altında Mehmetçikle beraberiz. Acımız da Sevincimiz de bir” diyerek “Afrin operasyonuna destek, Şehide Saygı” mitingleri düzenledik. Coşkulu geçen mitinglerimizle devletimizin yanında olduğumuzu ite köpeğe bildirdik.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Allah’ın izniyle ilelebet payidar kalacaktır. Çünkü Türkiye, mazlumların hamisidir. Zalimlerin ise korkulu rüyasıdır. Bizim sabrımızın da bir sonu vardır. Biz Allah’tan başkasına sığınmayız. Ne Avrupa, ne ABD ne de Rusya, hiçbiriyle işimiz olmaz. Bizim tek sevdamız, Türkiye’mizdir. PYD, YPG, PKK ve DEAŞ ile birlik olsa da dış güçler, biz seksen milyon tek vücut tek nefes bir oluruz. Bizi unutanlar ve tanımak isteyenler, yüz yıl öncesinden geriye doğru okuyarak gitsinler. Tarihimiz itibarımız, Onurumuzdur.

Son olarak gönlü bizde olanlara sesleniyorum, Sizin gönlünüz bizde olabilir. Ancak, bizim gönlümüz Ülkemizdedir. Gelin hep birlikte Ülke sevdasında bir olalım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Selam Saygı ve Dualarımla…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…