Asil Türk Milleti... - İSMAİL HAKKI DALAK

Asil Türk Milleti...


Yirmi birinci yüzyılın terör devleti İsrail ve Katil Netenyahu, ABD kongresinde sanki bir kahraman gibi karşılanarak ayakta alkışlandı. ABD Kongresinin kahramanı Netenyahu, kundakta ki çocukların katilidir. Bombardıman altındaki Gazze hastanelerinde yatan hastaların katilidir, Netenyahu. Camilerde namazını kılanları katleden kişidir eli kanlı katil Netenyahu. Yapılan soykırımın ortakları Netenyahu’nun yaptıkları karşısında susan ve destek veren herkestir, her devlettir. Dünyanın eline Gazze’de ki çocukların kanı bulaşmıştır. Kongredeki konuşmasında, Filistin’in askeri gücü olan Hamas’ı terör örgütü ilan eden katil Netenyahu, akla zarar iftiralarda bulunuyor. Filistinli askerlerin yapmadığını yaptı, kendi askerlerinin yaptığını yapmadı olarak gösteriyor. Netenyahu akıllı ol, sana da bir gün elbet Yüce Allah’ın gazabı gelecektir. Filistin’in ve masum Gazze halkının ahı seni de bulacaktır. Firavunu nasıl ki ilan ettiği Tanrılığı kurtaramadıysa seni de Biden abin ve avenesi kurtaramayacaktır.

Terör örgütleriyle Suriye’yi yönetimini sindiren, halkını ülkesinden göçe zorlayan, Irak’ı darmadağın eden AB’dir, ABD’dir. Ama asıl hedefleri Türk İslam Aleminin yıkılmaz kalesi ebedi hamisi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğunu unutmamak gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinde bahsettiği, dahili ve harici bedhahlar bugün gün yüzüne çıkmışlardır. Ama idrak edemedikleri bir şey vardır ki, Türk’ün Muhtaç olduğun kudret yine Ata’mızın da dediği gibi, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur! Ne Mutlu Türk’üm Diye(bile)ne!

Yüce Türk Milleti damarlarında asil bir kan taşır. İşte o yüzden ne ekonomiyle ne de terörle asla yıkamazsınız. Türk’ün mücadelesi bazen sözledir. Bir gün “Ayşe tatile çıksın” parolasıyla saat 04.30'da geliriz. Bir gün MHP Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Başkanvekili Celal Adan’dan Ayasofya açılış konuşmasında, “Türk Milletinin bir defteri kebiri vardır. Onu bilin! Nerede Dünya’da bir yerde Türk’e zalimlik yapılmışsa, gün ola, harman ola. Hiç merak etmeyin" diyerek Türk’ün gücünü dünyaya ilan ettiğini duyarsınız.  Kimse Yüce Türk Milletini ve liderlerini test etmesin. Söz konusu Vatan olduğunda “Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben” diyerek asla siyasi ikbal gütmeyen Bilge Lider Devlet Bahçeli var.

Biz Yüce Türk Milletiyiz ne liderimiz ne neferimiz asla kimseye pabuç bırakmayız. Biz Yüce Türk Milletiyiz Türk İslam dünyasının hamisiyiz. Biz zalimin karşısında mazlumun yanındayız. Bizde Devlet ebed müddettir. Türkiye Türk’tür Türk kalacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar olacaktır. Türkiye Milli takımını tutmayan tutmasın her ne kadar bu topraklarda doğsa ay yıldızlı şerefli Türk kimliğini taşısa da. Kanı Asil Türk kanı olanlar, canını bu vatana feda edebilenler bize yeter.

Azerbaycan yalnız değildir, KKTC yalnız değildir, Türkistan yalnız değildir, Filistin yalnız değildir. Nerede bir Türk ve Müslüman zulüm görürse, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vardır. Damarlarında atalarının asil kanını taşıyan Yüce Türk Milleti var. Yaşadığımız topraklar bizlere şehitlerimizden mirastır. Kanla alınmıştır, karşılığı da bellidir.

Ne Mutlu Türk’üm Diye(bile)ne...

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
21Ağs

Farkına Varın...

09Ağs

Eğri eğri, Doğru doğru...

25Tem

Asil Türk Milleti...

16May

Bize Neler Oluyor…

25Mar

Muhsin Başkan…