Aile Olmak - ERDOĞAN YİĞİT

Aile Olmak


Değerli kardeşlerimi, Konumuz Aile olmak Aile önce birey olmaktan geçer, Eğer biz öncelikle birey olarak kendimizi sorgulayamasak maalesef aile olamıyoruz.

Günümüzde Aile yapısın bozmamış ama kendi kültürüne kendi ebebeyvenlerine uygun olarak dahada geliştiren Aile kültürü muhakkak toplumda farkındalık yaratacaktır.

Günümüzde bireylerin gerek medyadan gerek görsel olarak görüp imrenmiş oldukları varlıklı Aile yapısı maalesef hepsi birer sanal Aile yapıları, Gerçekte Aile yapısında herkesin görevini bilmesi gerekiyor.

Söyle ki anne ve babanı görevi her ne kadar evladını günün şartlarına göre yetiştirmesek, Çocuğun görevi de kendisini ailenin bir parçası olarak görüp anneye babaya karşı saygı göstermesi ve ona göre yetiştirmesidir.

Aile olma, vatandaş olmanın en önemli faktördür. Belki çocuğunuz para olmadan hiçbir şeyin değeri yok diyordu. Sevgili kardeşlerim saygı ve sevginin olmadığı hiçbir toplumda dayanışma yoktur. Dayanışmanın olmadığı hiçbir toplumda maalesef büyümede yoktur. Nedenle nasıl bisikletten pedalın çevirmemiz için zincire ihtiyaç vardır ya işte aynen kastettiğim duygu işte budur.

Sonuç olarak Aile zincirin olmazsa olmaz bir şey olarak kendi ailemizde sabırlı savaşarak hem mutlu hemde başarıyı yakalayama ki Ülke olarak da yakalayalım. Bir söz En büyük zenginlik olan bir ailedir, Ülkemin Güzel İnsanlarına Saygılarımlar…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
07Şub
31Ekm
10Haz

Yaşam Hayatımızda Samimiyet

18May

Duygularımızın Sesi

27Oca