ERDAL ÖKSÜZ

DUYGUSAL OLUP HAYEL KURMAYALİM..

ERDAL ÖKSÜZ

1.5y yıl aradan sonra yeni Malatya sporumuz sahalara tekrar döndü. kamp yapmadan 4 günlük bir idman la Urfa yolculuğunun ardından ilk mağlubiyet ile tanıştık.

1ligin yaş ortalamasının 4 yaş altında olan futbolcu gurubumuzun yaş ortalamasıda 22.yabanci futbol cusu olmayan tek takım biziz.


Sanal alemdeki spor sayfalarımız bu takıma kim hoca olmalıdır diye başlat tikları kampanyalarında ilginç isimlerin yanında en entre sanida rıza Çalımbay ismiydi.tabi gülüp geçtim bu isimlere.Bence yerinde bir karar la uzun süredir mevcut futbolcularla bir arada olan Murat Uçkun hocamızın getirilmesidir.

Urfa maç kadrosu açıklandığında en çok güven digimiz üç isim Abdul Samet Nuri Aydın ve Cengizhan Akkgün dü.oyundan çıkana kadar hiç bir varlık gösteremeyen Nuri, üçüncü bölgede topla bulustura madigimiz Cengizhan Akkgün  varken, Abdulsamet te maçın adamı oldu.
İyi niyet, mucadele, yardımlaşma ve kaynaşma var takımımizda.


Lakin bu ligin çok, çok altında bir takımımız mevcut.Altinordu futbol kulübü daha donanımlı ve daha güçlü bir genç takımla bu ligden düştü bunu unutmuyalim.teknik heyet ve futbolcularımızın ihtiyaç larini zamanda karşılar ücret lerini gününde ödersek,ikinci lige duşecegimiz sezon sonunda mevcut ligin takımı hazır olur bir kaç yerinde takviye ile.Tabi transfer tahtası açık olursa.


Duygusal olmaya ve hayel kurmaya gerek yok malesef görünen köy klavuz istemez.


Erzurum maçından dip Notlar.45 dakikada rakip ceza sahasına girmeden ilk yari yi tamamadik.Bu bir dünya rekoru olabilir bu alanda..


90 dakika yarı saha mizda oyunu kabul lenir ken,Erzurum cezasaha sina 3 kez duran toplardan gele bildik..


Bu sonuçları cok göreceğiz ve yasaya yacagiz.
Arzu etmediğimiz ve de hiç istemediğimiz acı gerçekler le de yuzlesecegiz..


Takımı bu hale getirenlere, zamanında  ses çıkar mayıp müdahale etmeyen radikal bir karar almayanlarada  selam olsun..

Yazarın Diğer Yazıları