Kadınların Çekici Özellikleri - ARMAĞAN DİREK

Kadınların Çekici Özellikleri


  Allah'ın yarattığı muhteşem varlıklardan biri de kadınlardır. Yaratılış bakımından en güzel duygularla donanımlı olarak Allah tarafından yaratılmışlardır. Bu varlıkların, güzel duygularının yanı sıra onları çekici kılan diğer özellikleri nelerdir?  Onları çekici yapan fiziksel özellik ve güzelliklerinin yanında özgüvenli olmaları, doğallıkları, bakımlı olmaları, etkili iletişimleri, samimiyetleri, sıcak içten gülümsemeleri, en önemli özelliklerinden biri de zekâlarıyla her daim ön planda olmaları, en önemli özelliklerinden biridir. Güzelliklerine bu özelliklerde eklenince onların ne kadar da muhteşem yaratılmış olduklarını bir kez daha görmüş oluruz.

  Özgüveni yüksek olan bir kadın, alanında kendine güvenir, bu güven ise kadının kendisini iyi hissetmesine bir sebeptir. Kendini iyi ve rahat hisseden kadın ise karşısındaki kişiyi de öyle olduğuna ikna etme kabiliyetine sahiptir, Bu paha biçilmez bir yetenektir.

  Kadınlar isterse, karşısında bulunan kişiyi her türlü etkisi altına almayı başarır. Duruşu, gülüşü, kendine güveni, giyimi, bakışı, cümlelerindeki o nizamlı ahenkli kelime dizimler, gözlerindeki ışıltısı, her an sürprizlerle dolu oluşu, esprili ve şakacı yönleriyle, herhangi bir işe konsantre oluşuyla, bunun gibi daha nice güzel özellikleri ile herkesi etkisi altına alabilecek yeteneğe ve donanıma sahiptir.

  Hayatınızdaki kadını, "Tam tanıdım." derken bir de bakmışsınız ki, tanıdım dediğiniz kişi çok farklı birine dönüşmüş. Kadın gizemlidir. Kalbini, ruhunu size açsada o bir şekilde gizemli kalabilmeyi başarır. İşte o zaman akan sular durur... Her insanla olan diyaloglarını kendine saklayan ve gereksiz uzun konuşmalardan kaçınır. Bu yönüyle de karşısındaki insanda büyük gizem yaratır. Giz adeta onun diğer adıdır. Bu durum onu daha da güzelleştirir, güzelliğine güzellik katar. O zaman bu yönü bize sürprizlerle dolu olduğunu gösterir. Bu özelliği ile kendini daha da çok sevdirir ve benimsetir.

  Güzel kadınlar, bazen bencil olarak nitelendirilir. Tam tersi bencil değildir, şefkat ve merhamet dolu olup aynı zamanda da sempatik kişilerdir. Hem güzel olup hem de bu güzel özelliklere sahip olmak ne kadar da büyüleyici bir özellik, öyle değil mi?

  Güzel bir kadın, dikkat çekmek için bir çaba sarf etmez, onlar doğallıklarıyla dikkat çekerler. İşte bu özellikleriyle kendileri çekici olurlar. Kendine güvenleri tamdır ve bu konuda da oldukça alçakgönüllü mütevazı varlıklardır. Konuşmaları, mimik, jest ve hareketleri özgündür. Zaten bundan başka bir şeye ihtiyaçları da yoktur.

  Güzel kadın, makyaj yaparak, doğal yüzünü saklamak istemez. Makyaj yaptığında ise bunu karşıya kendini güzel göstermek için değil de kendi kendine daha hoş görünmek için yapar. Karşı tarafa güzel görünmek gibi bir dertleri yoktur. Keyifleri nasıl ister, nasıl mutlu hissedecekler s öyle yaparlar.

  Kadınların bu özellikleri, kendilerini çekici kılmaya yeterlidir. Yeniliğe açık olan, yeni fikir, mekan ve insanlara her daim açık olan kadınlar, bir takım korkuları olsa dahi yeni şeylere sırtlarını asla dönmezler. Güçlü bir karakter, özgüven ve cesaretli olup, korkusuzca farklı olan her şeyi denemeyi severler. Kadınlar yenilikleri seven meraklı yapıya sahip cesur varlıklardır.

  Kadınlar, gizemli varlıklar olarak kalmaya devam edecek ve bu konuda sorusu olanlara cevaben:

"Onda Allah'ın dokunuşu var."demekle yetineceğiz. Allah'ın dokunduğu, yarattığı her şey kusursuz ve eşsizdir.

  Kadınları anlamaya çalışmakla vakit kaybetmeyin, hayat arkadaşı olarak seçtiğiniz kadın ile anı yaşayıp hayatın tadını çıkarmaya an be an mutlu olmaya bakın.

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 1

  • Emir | 31 Ocak 2022 10:14

    Emeğinize sağlık.????????????

YAZARIN SON 5 YAZISI
12May

Seçime Giderken

13Oca
29Ara

Yeni Yıl Temennisi

09Kas

Umulanı Beklemek...

15Haz

İffetli Olmanın Değeri