Koronavürüsün Dünü Ve Bugünü - ALİ FIRAT

Koronavürüsün Dünü Ve Bugünü


Türkiye Cumhuriyeti Küresel Bir Hastalıkla Mücadele ederken, ya Avrupa ne yaptı ve ne yapıyor.

Ülkemizin koronavüris döneminden başarılı bir sağlık politikası ve yine başarılı bir Sağlık Bakanımız vardı ve gece gündüz demeden başarılı bir çalışmayla vaka sayıların artmasını engel olmuşlardır.

 Bizler Ülke olarak duyarlı insanlarız, merhametli, vicdanlı bir o kadarda yardımsever bir toplumuz

profesyonel, donanımlı bir sağlık ekibe sahibiz. Sağlıkta çok önemli mesafenin yanında Avrupayı geride bırakarak adeta çağ atladık Dünyaya örnek olduk.  Koronavirüs ‘le sınıfta kalan dünya Ülkeleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sağlıkta baya çok önemli işlere imza atmıştır.

Koronavirüs Ve Ekonomi sıkıntıları olmuştur ve vatandaş ve yine esnafımız çok zor günler geçirmiştir. İnşallah Allah o günleri bir daha yaşatmasın. İnşallah bu sıkıntılar bir an önce biter…

Burada en önemlisi de vatandaşına maddi manevi destek veren, değer veren tek ülkedir. Eksikler olmadı mı tabi ki oldu.2020 Yılın baya sıkıntılı geçtiğini görmekteyiz. Ülke olarak birlik içinde olup bu sıkıntı günleri geride bırakırız.

Sosyal medya üzerinden felaket tellallığı yapanlar biraz zaman ayırıp İtalya’nın sağlık politikasına bir baksınlar. Koz koca İtalya sağlıkta sınıfta kalmıştır.

Almanya’nın durumu ortadadır, belli yaş üzerindekileri insanları kaderlerine terk etiklerini gördük.

Amerika’nın vatandaşlarını yerine dahi koymadığı ve yaşlılar yurdunda kalan çok sayıda yaşlı insanlarını bile bile ölüme terk ettiklerini bir dünya biliyor.

Hollanda’nın çaresizliğine ağlıyor, İngiltere’nin bitmekte olan ekonomisine nerdeyse dibe vurmuştur. Biz anladık hala bazıları anlamadı.

Bu Mücadelenin Dünyada Tek Başarılı Ülkesi Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.

Elbette eksikler vardır olmalıdır. Âmâ bu eksiklerde zaman içinde gidermelidir.  Hani derler ki her şeyde hayır vardır. Hayır’da bileceksin şeride bileceksin.

Bu süreci fırsat bilen çok sayıda vatan haini esnafımızda vardı 5 liralık maskeyi 150 liraya sattılar ev kiralarını yüzde yüz zam yapan ev sahiplerine ne demeli,  sanki ekonomiyi esnaf yönetti bu süreçte Türkiye’de yüzde yüz gizli devenlesin yapan zamcı esnafa ne demeli. Sanmayınız ki bu asil Türk millet bu yaptığınız haksız zamlarınızı unutacak 15 Temmuzda ki vatan hayinlerinde bu Milet unutmadı siz zamcı esnafında unutmaz İnşallah.

Unutmayınız ki yüce Allah’ın hesabı da vardır. Er geç bir gün Allah sizden hesap soracaktır. Evinde Yata Yata Maaş Alıp, Yardım Alıp, Sosyal Medya üzerinden ahım kesen beleşçiler sizler zerre kadar devletime eleştiri yapma hakkınız Yoktur olmazda.

Bakıyoruz devletten yardım alıyorlar hala nankörlük yapıyorlar. Hem yardım alacaksın hem ede devleti ve hükümeti eleştireceksin, Yok böyle bir dünya. Eyer sizler bu devleti beğenmiyorsanız bu güzel vatanımızda def olunuz gidiniz…

Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin İnşallah…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
13Mar

Dostluk ve Arkadaşlık

24Şub
14Şub
12Şub

Seçilmiş Yalnızlık Nedir

18Tem