Gerçek Kahramanlarımız Kimlerdir? - ALİ FIRAT

Gerçek Kahramanlarımız Kimlerdir?


Polis, Asker ve Sağlık Çalışanlarımız…

Biz bu kurumlarda çalışan tüm kardeşlerimize teşekkür etmeliyiz. Bizlerin sağlığı, güvenliği ve Devlet’imizin bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak Devletçi ve Milliyetçi duygularla ellerinden gelenin fazlasını ortaya koymaktadırlar.

Bu hizmetleri bizler için yapan isimsiz Kahramanlar’ın nelerle karşılaştıklarına, neler yaşadıklarına gelin beraberce bir göz atalım. Bir anons gelir telsizden ve görev başlar o an içinde bulunduğu her şeyi göz ardı ederek, neyle karışılacağını bilmeden, görevini yapma arzusu ile olay yerine intikal eden bu kardeşlerimiz canlarını hiçe sayarak karşısındaki olaya müdahale eder ve bu esnada kendisine yönelik tehditlerin neler olabileceğini az çok tahmin ederken ona göre tedbirlerini alırlar fakat gündemimizdeki Covid-19 virüsü ile ilgili tamamen saldırıya açıktır. Olayın başından sonuna kadar ilişkili inşalarla temasta bulunurlar. İşte bu kahramanlarımı Türkiye Cumhuriyetin polisidir. Devletini ve milletini seven ve görevlerini seve seve yapanlar tabi ki o kahramanlar ise Türk Polisimizdir.

İşte bu kahraman polisimiz, Devletçiyim, Milliyetçiyim, Vatanım her şeyden üstündür diyen sözde Kahramalar’ın eylemleri sadece sözlerinden ibaret olarak kalmaktadır. Bu Kahramanlar’ımızı düşünün ki Vatanları için Vatandaşları için ölüme karşı canlarını hiçe sayarak görevlerini yaparlar. Bizler evlerimizde rahat bir şekilde oturuyorsak işte bu kahraman polisimizin sayesindedir. Bizler Ülkemizi seviyoruz ve biz Türkiyeliyiz.

Bunlar azımsanmayacak eylemlerdir.

Minnet Borcumuz Var…

Birde şu kendini bilmez insanlara bir çift lafım var hani Polis’e Doktor’a Asker’e senin maaşını benim verdiğim vergilerle veriyorlar diyenlere, İşte sizlere yazıklar olsun diyorumu. Yazık yazık ve yazıklar olsun sizlere…

Haddinizi Biliniz Lütfen…

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

“Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; ülkemiz, İslâm âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

"Saygıdeğer Malatyalıların; bütün Müslümanların hasretle beklediği, yenilendiği, iç dünyasını tazelediği rahmet, bereket ve mağfiret ayı ramazanı nihayetlendirerek bir bayrama daha kavuştuk. Ramazan Bayramınızı en kalbî duygularımla tebrik ediyor; ülkemiz, İslâm âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

"Bayramlar; manevi kıymetinin yanında bizi biz yapan hasretlerimizi pekiştirdiğimiz, birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz, kardeşlik iklimini derinden teneffüs ettiğimiz müstesna günlerdir. Dilerim bu bayram günlerinde, asırlardan beri bu topraklarda hâkim olan sevgi ve hoşgörü kültürü özümsenerek dalga dalga bütün insanlığa yayılır, vefa ve sadakatin en güzel örnekleri sergilenir. Tüm İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder; sevgi ve saygılarımı sunarım…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
13Mar

Dostluk ve Arkadaşlık

24Şub
14Şub
12Şub

Seçilmiş Yalnızlık Nedir

18Tem