Yalçın Topçu, Prof. Dr. Bayram Altan'ı Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi (E) Genel Başkanı, Turizm (E) Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın TOPÇU, Prof. Dr. Bayram ALTAN'ı Ankara'daki ofisinde ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yalçın TOPÇU, siyasi çalışmalarını, Merhum Muhsin YAZICIOĞLU ile hatıralarını, Turizm Bakanı olduğu günleri ve yaşadıklarını, Merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN ile olan anılarını ve şimdi ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi ile olan birlikteliklerini uzun uzun anlattı.

Prof. Dr. Bayram Altan da, merhum Turgut ÖZAL, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte çalıştığı günleri, birbirinden kıymetli özelliklerini ve yaşadığı anıları, tespit ettiği ayrı ayrı güzellikleri ve rüçhaniyetleri dile getirdi.

ALTAN, Yalçın TOPÇU’ya siyasi, toplumsal, kültürel, ekonomik ve piyasaların durumu, hızla artan döviz kurları, vatanımızın ve milletimizin istikbali ile ilgili sorular sordu.

Ayrıca, “Sayın Bakanım, biz sizi tanıyoruz. Siz dava insanısınız. Çalışmalarınızı ve faydalı hizmetlerinizi biliyoruz. Size gıyaben dualar ediyoruz. Siz bugüne kadar gönlümüzde ve dualarımızdaydınız, bundan sonra da yine gönlümüzde ve dualarımızda olacaksınız!... dedi.

Ancak sayıları 40’ı aşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarının neler yaptıklarını, faydalı hizmetler yapıp yapmadıklarını, merkez Valileri gibi mi çalıştıklarını ve Sayın Cunhurbaşkanımızın zaman zaman Başdanışmanlarının tamamı ile toplantılar yapıp yapmadığını ve kendilerinden günlük çalışma raporu isteyip istemediğini doğrusu çok merak ediyorum, dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın TOPÇU, yılların Siyaset ve Devlet Adamı olarak genel bir değerlendirme yaptı. Önemli açıklamalarda bulundu.

Vatanımızın birlik ve bütünlüğü, milletimizin refahı için gece gündüz cansiperane çalışan, dik duruşu, azmi, iradesi ve medeni cesaretiyle uluslararası düzeyde Türkiyeye büyük bir itibar kazandıran Cumhurbaşkanımıza destek olmamız ve dualar etmemiz gerektiğini anlattı.

Şahlanan ve dünya devleriyle yarişır hale gelen Türkiyeyi kıskanan, çekemeyen, her fırsatta sosyal medyayı kullanarak halkı kışkırtan, fitne ve kaos çıkarmak için sinsice planlar yapan, ekonomimizi çökertebilmek için her yolu deneyen dahili ve harici düşmanlara karşı uyanık olmamız gerektiğini söyledi.

Yaklaşık 2.5 saat süren sohbetten sonra Yalçın TOPÇU, Bayram ALTAN’a üzerinde Cumhurbaşkanımızın imzası ve kutusunda Cumhurbaşkanlığı logosu bulunan çok özel, hatıra değeri olan kıymetli bir dolmakalem hediye etti.

Ziyaretinden büyük memnunluk duyan Prof. Dr. Bayram ALTAN, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın TOPÇU’ya “Dünyada Kazanabileceğimiz SONSUZ MUTLULUK- 120 Altın Kural” isimli 91 nci kitabını hediye etti.

Türkmenistanlıların düzenlediği bir programa katılmak üzere vedalaşan Yalçın TOPÇU’ya aracına kadar refakat eden Prof. Dr. Bayram ALTAN, kendilerini dua, kalbi muhabbet ve saygıyla uğurladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN