Vural, Evkur Yeni Malatyaspor'a Sahip Çıkın

Adıyamanspor Taraftarlar Derneği  ve Yamanspor Dernek Başkanı Abdurrahman Vural  , Evkur Yeni Malatyaspor Taraftarlarına ve Malatya'lılara seslenerek takımlarına zor günde sahip çıkmalarını istedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Adıyamanspor Taraftarlar Derneği  ve Yamanspor Dernek Başkanı Abdurrahman Vural  , Evkur Yeni Malatyaspor Taraftarlarına ve Malatya’lılara seslenerek 5 hafta itibarı ile alınan sonuçlara aldanmayın. Lig uzun bir maraton daha oynanacak 29 Hafta var. Yeni Malatyaspor önümüzde ki haftalarda kendine gelerek İnşallah ligi iyi yerde bitirecektir. Hemen erkenden takım düşmüş gibi özellikle sosyal medya üzerinde bir hava estiriliyor.  Onun için herkes sağ duyulu davranmalı..  Yazdıkları çizdiklerine Dikkat etmeli.. Başka Yeni Malatyaspor Süper Lig'de yok. Taraftarlar takımlarına zor günde sahip çıkmalı..

Başkan Abdurrahman Vural  , Bizim için Adıyaman Malatya  ayrımcılığı asla olmaz Malatya’da bizim Adıyaman’da.. O yüzden Evkur Yeni Malatyaspor bizim Süper Ligde ki tek takımımız.   Bugün  Doğu ve Güneydoğu’nun tek takımı olan Yeni Malatyaspor’umuz Malatya’nın  değil tüm Bölgenin takımıdır. Bunun için gün birlik ve beraberlik günüdür.  Süper Ligde yer almak kolay bir başarı değildir. Bugün Süper Ligde ve 1. Lig’de oynayan birçok Doğu kulübü amatörde oynamakta hatta kapanmış durumdadır.  Malatyaspor , Diyarbakırspor , Siiirtspor , Vanspor , Adıyamanspor  gibi Profesyonel kulüplerin hali ortadadır.

Adıyamanspor Taraftarlar Derneği  ve Yamanspor Dernek Başkanı Abdurrahman Vural  ayrıca   Evkur Yeni Malatyaspor sadece Malatya’nın değil , Kars’dan Hakkari’ye , Adıyaman’dan Van’a ,  tüm Doğu illerini temsil etmektedir.  Bunun için malatyaspor taraftarlarına seslenmek istiyorum bölgemizi süper ligde tek temsil eden bir takımımız var sahip çıkın süper ligdeyiz daha ne olsun… Şükredin.. Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de yer alması büyük bir olay… Lütfen Yeni Malatyaspor’u  iyi günde de kötü günde de yalnız bırakmayalım alkışlayalım..  Biz Adıyaman olarak Yeni Malatyapor’umuzun her daim yanındayız. Bize ne zaman görev düşer ise hem şahsım olarak hem de Adıyaman Taraftarlar Derneği olarak , hem Malatya’da hem de deplasmanlarda oynanan maçlarda seve seve türübünde ki yerimizi alıp Yeni Malatyaspor’umuzu destekleriz…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN