Vatanseverler Derneği'nden EMŞAV Derneği'ne Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte (EMŞAV) Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Sıddık Selçuk'u Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte (EMŞAV) Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Sıddık Selçuk’u Ziyaret Ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Ülke Olarak Şehit Ve Gazi Alilerine Sahip Çıkmalıyız. Bizler Birlik İçinde olduğumuzda Daha Güçlü Oluyoruz.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte (EMŞAV) Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Sıddık Selçuk’u Ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sayın Başkan Sıddık Selçuk, Uzun yıllardır Vakıf Şubeliğini yürütmektedir.

Bizler Ülke olarak birliğimizi sürdürmek için hep birlikte çalışmalıyız. Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler STK’lar olarak Şehit ve gazilerimizin ailelerine sahip çıkmalıyız. Son günlerde şehit yakınlarına yapılan çirkin saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bizler Vatanseverler Derneği olarak her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız ve şehitlerimize sahip çıkacağız. Her zaman olduğu gibi şehit mezarlarını ziyaret edeceğiz ve sahip çıkacağız.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler dernek olarak (EMŞAV) Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Sıddık Selçuk Başkanımızı ziyaret ettik ve Sayın Başkana misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

(EMŞAV) Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Şubemizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum dedi

Başkan Sıdık Selçuk, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı mutlu oldum. Malatya’mızda bulunan STK’larımız mutlaka birlik içinde olmalıdır. Eğer bizler birlik içinde olursak daha güçlü oluruz.  Başkan Selçuk, son günlerde bazı siyasilerin şehit yakınlarına yaptıkları çirkin saldırı bizleri derinden üzmüştür ve şiddetle kınıyoruz. Bizler şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmazsak kim ve kimler sahip çıkacaktır.  Bakıyoruz haddini aşanlar çıkıp şehit yakınlarına çirkin saldırılar yapıyorlar bazı siyasi liderleri ve siyasilerde sahip çıkıyorlar bu da bizleri derinden üzmüştür.

(EMŞAV) Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Bizleri ziyaret gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN