Vatanseverler Derneği'nden Başkan Özcan'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Ticaret Borsa Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Ayşe Alpaslan Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sayın Başkanımız Ramazan Özcan Başkanımız göreve geldikten sonra Kayısımıza sahip çıkmış ve kaysı üreticisinin yüzü gülmüştür, Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler dernek olarak Sayın Ramazan Özcan Başkanımızı makamında ziyaret ederek derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Alpaslan: önümüzdeki günlerde 30 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Pandemi dolayısı ile sağlıklı olması açısından guruplar halinde çocuklarımızı sünnet edeceğiz.

Alpaslan: Ülkemize ve Malatya’mıza faydalı olmak için en güzel çalışmaları sırasıyla yapmaktayız. Bizler Ülkemizi, Malatya’mızı ve tüm insanlarımızı seviyoruz, hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizler yeter ki birlik içinde olalım dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler dernek yönetimi olarak bu gün Malatya Ticaret Borsa Başkanı Sayın Ramazan Özcan Başkanımızı ziyaret ederek, Sünnet olacak çocuklarımıza kirve olmasını dile getirdik, Sayın Başkanımız bizleri kırmayarak sünnet olacak çocuklarımıza kirve olmayı kabul etti. Başkan Alpaslan, Sayın Başkanımızın misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Bizleri ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz, hep birlikte Ülkemize sahip çıkmalıyız ve çalışmalıyız dedi.

Başkan Özcan: Bizler STK’larımıza Önem veriyoruz. Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan bu sünnet programı için kendilerini kutluyorum. Özcan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği tarafından yapılacak olan sünnet programına katılacaklarını dile getirdi.

Özcan: Bizler kayısımızı daha iyi yerlere getirmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Malatya denince akıllara kayısı gelmektedir. Bu yıl kayısı rekoltemiz 80 bin ton üzerinde ve yine ilk ihracatımızı ABD’ ye yaptık. İnşallah önümüzdeki seneler hem lisanslı depomuz işlenecek hem de hedefimiz 100 bin ton üzerinde kayısı üretimini gerçekleştirmek olacaktır. Malatya kayısımızın bu günlere gelmesi için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özcan, bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN