Vali Seddar Yavuz Göreve Başladı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Ankara'ya gitmesiyle Birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Malatya Valisi olarak atanırken bugün itibarıyla görevine başladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Valisi Seddar Yavuz Malatya’da ilk mesajını yayınladı. Vali Yavuz Mesajında”

Değerli Hemşehrilerim

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile atandığım Malatya Valiliği görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Bu anlamlı görevde bana tevdi edilen sorumluluğun farkındayım. Bu şehir ve sizlere en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olacağım.

Valiniz olarak öncelikli görevlerimden biri, 6 Şubat Depremlerinden sonra ciddi hasar almış olan ilimizi yeniden inşa, imar ve ihya etmek olacaktır.

Söz konusu çalışmalarımızı ilgili bakanlarımız, milletvekillerimiz, büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, STK‘larımız, yerel basınımız ve hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle birlikte yürüteceğiz.

Saygıdeğer Malatyalılar, kadim medeniyetlere ev sahipliği yapan ve Anadolu'nun önemli bir merkezi olan, insanlarının da her zaman vatan sevgisini, milli birlik ve beraberlik duygusunu ön planda tutan bu şehre hizmet edecek olmanın mutluluğu içerisindeyim.

Bu duygu ve düşüncelerle Malatya’mıza hizmet etme şerefini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla

Seddar Yavuz

Malatya Valisi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN