Vali Dr. İdris Akbıyık, Geleceğin Yıldız Adaylarıyla Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, bu yıl ilk kez Marmaris'te düzenlenen International Junior Cup Marmaris Yıldız Adayları Turnuva'sının 2. etap açılış seremonisine katılarak, genç yıldız adaylarıyla bir araya geldi.

Spor turizminin merkezi konumundaki Muğla Ülkemizin dört bir yanında faaliyet gösteren spor okulları ve futbol kulüplerinden 54 takım ile yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla düzenlenen ve 2 etaptan oluşan International Junior Cup Marmaris Yıldız Adayları turnuvasına ev sahipliği yapıyor. 

 Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, bu yıl ilk kez Marmaris’te düzenlenen International Junior Cup Marmaris Yıldız Adayları Turnuva’sının 2. etap açılış seremonisine katılarak, genç yıldız adaylarıyla bir araya geldi. 

 Geleceğin yıldız adaylarını Muğla’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Valimiz Sayın Dr. İdris Akbıyık, etkinlik boyunca düzenlenecek turnuvalar, antrenmanlar ve eğitim seminerleri ile gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel dayanıklılıklarını arttırma imkânı bulacaklarını ifade ederek, sporculara turnuvada başarılar diledi. Marmaris Şehir Stadyumu’nda 31 Ağustos’ta başlayan International Junior Cup Marmaris Yıldız Adayları turnuvası 06 Eylül’de sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN