Ülkü Ocakları, Depremzedeler İçin 'Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği' Projesini Başlattı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’da yaşanan deprem felaketi sonrasında çocukların moralini yükseltmek ve onları yalnız bırakmamak amacıyla Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, özel bir etkinliğe imza atıyor. “Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği” projesi kapsamında, her hafta farklı bir konteyner kentte gerçekleştirilecek etkinliklerle çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak.

X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)Linkedln üzerinden paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)Telegram'da paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)Yazdırmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)

Ülkü Ocakları, Depremzedeler İçin “Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği” Projesini Başlattı

Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, projenin amacını şu sözlerle açıkladı: “Depremden etkilenen çocuklarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu etkinliklerle çocuklarımıza umut ve mutluluk aşılamak istiyoruz. Ailelerimiz ve tüm Malatyalıları bu güzel etkinliğimize davet ediyoruz.”

“Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği”nde çocuklar, sevdikleri animasyon filmlerini büyük ekranda izleyecek

Malatya’daki konteyner kentlerde başlayacak etkinlikler, çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturacak ve toplumun dayanışma ruhunu bir kez daha ön plana çıkaracak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN