Türkiye'de Gelecek Var

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan Gelecek Partisinin 2. yıl olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan Gelecek Partisinin 2. yıl olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Uçkan Mesajında;

Gelecek Partisi olarak, bundan tam 2 yıl önce Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde, ülkemizin yarınlarana ışık olmak için bu meşekkatli yola koyulduk. Bizler Geleceğe yürürken belirlediğimiz en önemli kriter insan odaklılıktır. İnsanı, temel hak ve özgürlükleri ihmal eden veya ikincil gören hiçbir devlet baki olamaz. Bu doğrultuda her daim müreffeh yarınlar için, kalifiye kadrolarımızla, durmadan, yorulmadan bu günlere ulaştık.

 12 Aralık 2019 tarihinden bu güne, sürekli üstüne koyarak, çoğalarak, ülkemizi milletimizi kucaklama ve ileri götürme gayesinden hiçbir zaman ayrılmadık ve ayrılmayacağız. Attığımız her adımda ve önerilerimizde millet menfaatini gözettik. 2 yıl boyunca toplumun her kesimine kulak verdik ve dinlemeye de devam ediyoruz. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden her bir vatandaşımıza aynı mesafede, sorunları ve istekleri çözme çabasında olduk.  

Geldiğimiz bu noktada, Güzide şehrimiz Malatya'da hemşehrilerimiz ile güzel bir iletişimde bulunarak umutlu yarınlara yolculuğumuzu tüm hızıyla sürdürüyoruz.         

Ülkemizin içinde bulunduğu derin siyasi ve ekonomik problemlerin farkında ve çözmeye hazırız. Hemşehrilerimiz şüphe duymasın, Gelecek Partisi Malatya İl başkanlığı olarak, Ülkemiz ve Şehrimiz için, elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Korku yok, ümit var. Türkiye'de Gelecek Var.

                                                                                  

                                                                                          Dr. Ahmet Ercan Uçkan

                                                                                              Malatya İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN