Tokyo Otel İşletmecileri 1.500 Kişilik Aşure Dağıttı

Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Arif ve Sami Acı kardeşler tarafından bugün 1.500 kişilik aşure dağıtımı yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Arif ve Sami Acı kardeşler tarafından bugün 1.500 kişilik aşure dağıtımı yapıldı. Aşure dağıtımı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Aşure ikramlarından dolayı vatandaşlarımız Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Arif ve Sami kardeşlerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Arif Acı, Bizler bugün bir aşure programı düzenledik ve bu aşure programımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz dedi. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın inşallah. İş adamı Arif Acı, 6 Şubat depremlerinde Malatya’mız neredeyse yıkılmış ve büyük bir hasar görmüştür. Allah bir daha bu depremleri vermesin dedi. Bizler hep birlikte ekmeğimizi bölüp ve birbirimize sahip çıkmalıyız. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz.

Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Arif Acı, Bugün düzenlediğimiz bu aşure programız da bizleri yalnız bırakmayan MHP Genel Merkez MYK ve Eski İl Başkanı Ömer Ekici, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Erdal Öksüz, Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, STK başkanlarımıza ve tüm katılımcılarımıza ve yine ayrıca Aşure programımıza katılan tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Sami Acı, Bugün düzenlediğimiz bu aşure programız da bizleri yalnız bırakmayan tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz ve Allah hepsinden razı olsun dedi.

MHP Genel Merkez MYK ve Eski İl Başkanı Ömer Ekici, Muharrem ayı savaşmanın haram kabul edildiği dört aydan biridir. Muharrem ayı hicri takvim sıralamasına göre birincisidir, oruç ibadeti ve aşure ikramlarıyla kıymetlenen, haram aylardan biri ve hicri yıl başlangıcı olması hasebiyle, Muharrem ayı İslamiyet de oldukça önemlidir dedi. Başkan Ömer Ekici, Bugün burada Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Arif ve Sami Acı kardeşlerin düzenledikleri aşure pragramından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve Allah hayırlarını kabul etsin. Başkan Ekici, Aşure programına katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise: Bu anlamlı mübarek ayı olan muharrem ayında yapılan aşure programları bizler için çok önemlidir. Başkan Dağ,  Bugün burada Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Arif ve Sami Acı kardeşler tarafından düzenlenen aşure programından dolayı kendilerini kutluyorum. Allah hayırlarını kabul etsin dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN