TDH Malatya Gönüllüleri Mustafa Sarıgül'e Çağrıda Bulundu

Türkiye Değişim Hareketi Malatya Gönüllüleri, 10 Yıl Önce Türkiye Siyasi Tarihine İmza Atan ve Hareketin Lideri Mustafa Sarıgül'e Çağrıda Bulunarak Yeniden Hareketin Başına Geçmesini İstediler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

( TDH ) Türkiye Değişim Hareketi Malatya Gönüllüleri, 10 yıl önce Mustafa Sarıgül Liderliğinde Kurulan Türkiye Değişim Hareketi 81 İli ve 7 Bölgede çok büyük heyecan ve beklenti yaratmış, yine aynı heyecan ile Sayın Mustafa Sarıgül’ün tekrar bu Hareketin başına geçerek Türk Siyasi Tarihine yeni bir sayfa açılması çağrısında bulundu.

İşte Türkiye Değişim Hareketi Malatya Gönüllüleri ​ çağrısı;

Türkiye Değişim Hareketi; Lideri Sayın Mustafa Sarıgül’le 10 yıl önce değişim için yola çıkmış, Türkiye’nin her yerinde yapılanmış ülke genelindeki mitingleriyle büyük heyecan yaratmış bir siyasi harekettir.

İktidar iddiasıyla partileşme sürecine girdiğimiz dönemde ana muhalefet partisinde ilginç bir şekilde genel başkan değişikliğinin gerçekleşmesi ve gündem olmasından dolayı TDH lideri Sayın Mustafa Sarıgül büyük bir fedakârlık göstererek parti kurmayı ertelemiştir. Ancak beklentiler karşılık bulmamış geçen bu süreçte değişim ihtiyacı daha da artmıştır.

Sayın Mustafa Sarıgül Belediye başkanlığı döneminde; marka projeler üretip, sorunlara hızlı çözüm bulması yanı sıra Ötekisi olmayan anlayışıyla ülkenin bütününde herkese ve her kesime yaptığı hizmetlerle bilinmektedir. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde Sayın Mustafa Sarıgül’e ve yönetim anlayışına büyük bir teveccüh vardır. TDH kadroları olarak kamuoyundaki beklentilerin karşılık bulması için Sayın Mustafa Sarıgül’ü TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNİ partileştirip ertelenen değişimi gerçekleştirmek üzere göreve çağırıyoruz.

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ MALATYA GÖNÜLLÜLERİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN