Süper Lig'in 27. Haftası Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor

Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor karşılaşması 26 Şubat Cuma günü̈ saat 16.00'da Eryaman Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Hakem Alper Ulusoy yönetecek.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeni Malatyaspor Süper Lig’in ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmada henüz galibiyet alamazken 3 maçta berabere kalıp 2 maçta ise sahadan yenik ayrıldı.

Yeni Malatyaspor Süper Lig’de topladığı 30 Puan ile 13. Sırada yer alırken, ev sahibi Gençlerbirliği ise topladığı 20 Puan ile ligin dibinde yer almakta.

İkinci yarıda henüz galibiyetle tanışamayan Yeni Malatyaspor, 27.haftada 26 Şubat Cuma günü deplasmanda Ankara ekibi Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

26 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Ulusoy yönetecek.

Hakem Alper Ulusoy’un yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarca, ile İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Bozbey yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Emre Kargın ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN