Şehit Ailelerine Yönelik Kaplıca Gezisi

Vali Ali Kaban, Gönül Elçileri Projesi kapsamında şehit ailelerini moral amacıyla Nevşehir ili Kozaklı ilçesinde bulunan Termal Kaplıcalarına gönderdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Vali Ali Kaban, eşi Neriman Kaban ile 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, eşi Aynur Kocaoğlu tarafından ikinci grup olan 39 Şehit ailesi uğurlandı.

 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu “ Kıymetli Şehit ailelerimiz şehitlerimiz başımızın tacı, sizler başımızın tacısınız, sizleri 2. Ordu Garnizon Komutanlığı karargâhında görmekten ve buradan uğurlamaktan son derece mutluyuz. Sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi. 

Şehit ailelerinin kendilerine şehitlerimizden emanet olarak kaldığını ifade eden Vali Ali Kaban, "  Bizler vatanı, milleti, bayrağı için canını ortaya koyan şehitlerimizin ailelerinin gönüllerine değmek istiyoruz. Düzenlediğimiz bu moral gezisiyle yüzlerinizi bir nebze de olsa güldürebilmek adına,   biraz da olsa mutlu edebilmek adına bizim için önemli. Şehit ailelerimize hayırlı yolculuklar dilerim.” dedi. 

Şehit aileleri de Vali Kaban’a gösterdiği hassasiyet ve düzenlediği gezi için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN