Protokol Ve Vatandaş Bir Araya Geldi

İl Protokolünden Ortak Bayramlaşma

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma törenine Malatya topyekün katıldı.

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri, STK’lar ve meslek örgütleri tarafından ortaklaşa düzenlenen bayramlaşma programına çok kalabalık bir katılım oldu.

Programa, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfençi, Malatya Valisi Mustafa Toprak, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ile Malatya protokolünün tamamı katıldı.

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, ESOB Başkanı Şevket Keski, TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı H. Uğur Polat’ın birer selamlama konuşması yaptığı programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada Ramazan ayı ve bayramın özel günler olduğunu belirterek, bu özel günlerin ülkemizde ve İslam Dünyasında birliğe ve barışa vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar tüm Malatyalıların bayramını kutlarken, Vali Mustafa Toprak ise arz-u veda etti. Merkez valiliğine atanan Vali Toprak yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “1 yıldır memleketin valisi, vatandaşın hizmetkarı olarak kıvançla hizmet ettim. Hiçbir ayrım gözetmeksizin halkın huzun ve mutluluğunu muhafaza için çalıştım. Devlet millet için vardır anlayışından hareketle uyumla çalıştık. Kadirşinaslıklarından dolayı Malatyalılara şükranlarımı sunuyorum. Haklarınızı helal edin” dedi.

Son olarakta Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi bir konuşma yaptı. Herkesin bayramını kutlayarak, tüm şehitlere rahmet, gazilere şükranlar sunan Tüfençi, Türkiye’yi hak ettiği yere çıkarmak için 80 milyonla birlikte çalıştıklarını söyledi. Vali Mustafa Toprak’a Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Tüfenkçi, Vali Toprak’a bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma programı çeşitli ikramlarla devam etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN