Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü Hekimhan'da Kutlandı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla Kuluncak Kaymakamı ve Hekimhan Kaymakam vekili Mehmet Erdem, Hekimhan Emniyet Müdürlüğü ve Hekimhan Bölge Trafik Denetleme İstasyonunu ziyaret etti.

Kuluncak Kaymakamı ve Hekimhan Kaymakam vekili Mehmet Erdem, Hekimhan Emniyet müdürlüğünde yaptığı konuşmada  “173. yıl önce vatandaşın esenliğini ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan polis teşkilatının kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının devamı için üstün görev anlayışı içinde gayretlerini sürdürdüğünü söyledi.

Kaymakam Erdem, Polis teşkilatımızın polis haftasını ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevi başında şehit düşen, aramızdan ayrılan güvenlik mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında olan personele sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Programa Kuluncak Kaymakamı ve Hekimhan Kaymakam vekili Mehmet Erdem, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Garnizon Komutanı Kd.Bçvş. Özgür Polat Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, Emniyet Müdürü vekili Ahmet Ersöğütçü, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak: hekimhanekspres

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN