Polat, 'Çocuklarımız, Kendilerini Güvende Hissetmeli'

Belediye Başkanı Polat'tan 23 Nisan Kutlama Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “Milli bayramlarımız, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirildiği günlerdir. Çocuklar gıdadan giyime, eğitimden sağlığa, her türlü hizmeti alsınlar istiyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri kendilerini güvende hissetmeleri önemli. Daha güzel bir dünya için donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri hepimizin ortak hedefi” dedi.

 “DONANIMLI, MUTLU NESİLLERİN YETİŞMESİNE KATKIDA BULUNMALIYIZ”

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek ‘bayram’ olan bu özel günde; kalplerindeki masumiyeti gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum. İnanıyorum ki; idarecilerimiz başta olmak üzere gerek anne babalar, gerekse de eğitimcilerimiz donanımlı, mutlu nesiller yetişmesi için tüm imkânlarını seferber etmektedir.

“BİZE DÜŞEN GÖREV: ARAŞTIRAN VE DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİRMEK”

Dünya’da ilk ve tek olan 23 Nisan çocuk bayramı önemli ve özeldir. Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocukların kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak biz yöneticilerin en önemli görevlerinden bir tanesidir.

 “TÜM ÇOCUKLARIMIZIN BU ÖZEL GÜNÜNÜ KUTLARIM”

Bu duygularla TBMM’nin 97’inci yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın özelde ülkemiz çocukları, genelde tüm dünya çocukları için kutlu olmasını diliyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN