Öztürk ve Arı Ailelerinin Mutlu Günü

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’nın önde gelen yerli ailelerinden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Şengül çiftinin kızı Avukat Gözde Öztürk ile Gözde Hastanesi Doktorlarından Murat ve Ayhan Arı çiftinin oğlu Kale Belediyesinde Mimar olan Onuralp Arı düzenlenen törenle evlendi.

Havuzbaşı Malatya sarayda gerçekleştirilen Gözde ve Onuralp çiftinin düğününde nikahı, Malatya BüyükşehirBbelediye Başkanı Ahmet Çakır, kıyarken nikah şahitliklerini AK Parti Genel BaşkanYyardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti il Başkanı Hakan Kahtalı, Niyazi Akıncı Gerçekleştirdi.

Düğün törenine yoğun bir katılım oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Drejanlı iş adamları Naim Büyükduman, Necati Doğan, Ramazan Avşar, Vahap Tanrıverdi, Nevzat Akınıcı, Mahmut Baran, Mehmet Unsal, İstanbul Drejanlar Dernek Başkanı Hakan Koca, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk ve eşi iş adamı Kahraman Kavuk, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, Tarım İl Müdürü Turan Macit, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve kontrol daire Başkanı Alican Bozkurt, Eğitim ve insan kaynakları daire Başkanı İsmail Nacar, Şeker Fabrikası müdürü Suat Altun, AK Parti Yazıhan ilçe Başkanı Veysel Ateş, Akçadağ AK Parti ilçe Başkanı Arif Tutal, Drejan Dernek Başkanı Nihat Öztürk, Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri dernek başkanı İsrafil Çatalkaya, Türkiye Muhtarlar derneği Malatya şube Başkanı Mustafa Eren, iş adamı Mehmet Kavuk, Yazıhan Belediye meclis üyeleri veDaire Müdürleri, STK Başkanları ve çok sayıda davetliler katıldılar.

Kale Belediyesinde Mimar olan Onuralp Arı ile Avukat Gözde Öztürk çiftinin nikahını Kıyan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır genç çiftlerin evlilik cüzdanını ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, takdim etti.

Duygusal anların yaşandığı düğün merasiminde Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat öztürk ve eşi Şengül Öztürk ile birlikte Ayhan ve Murat Arı çifti gelen misafirleri kapıda karşılayarak hoş geldin derken genç çiftlerin ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Nikah merasimi sonrası ise sahneye gelen folklor ekibi, Tura Oyunu ve TRT Sanatçısı Canan Başkaya, Türküleriyle salon’daki misafirleri coşturdu.

HABER İÇİ GALERİ;

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN