Öztürk, Pütürge'ye Hizmet Sözümüz Var

 Pütürge Belediye Başkanlığı İçin Aydın Öztürk Adaylık Başvurusunu Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Resmen Yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Pütürge’nin önemli isimlerinden İşadamı, Siyasetçi Aydın Öztürk Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığında Pütürge Belediye Başkan Adaylığı Dosyasını İl Başkanı Bilal Yıldırım’a Takdim Etti.


        Pütürge’de hemşerilerinin uzun zamandır Aday ol baskısına daha fazla sessiz kalamayan Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi, İşadamı ve Kanaat önderlerinden Aydın Öztürk Yeniden Refah Partisinde Pütürge Belediye Başkanlığı için resmen adaylık başvurusunda bulundu.

         Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığında gerçekleştirilen müracaatta Pütürgeli hemşerileri de Aydın Öztürk’ü yalnız bırakmaz iken Müracaat dosyasını ise İl Başkanı Bilal Yıldırım bizzat alarak Hayırlı olsun dedi.

ÖZTÜRK” PÜTÜRGE’YE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”

        Yıllardır Pütürge ilçesine hizmetlerin gelmesinde büyük hizmetleri olduğu Malatya kamuoyunda da bilinen Aydın Öztürk’e Pütürgeli hemşerilerinden büyük destek gelirken Öztürk” Kazanan Pütürge olacak. Pütürge’ye hizmet Sözümüz var. Ben değil biz anlayışıyla hemşerilerimizle birlikte Pütürge İlçemizi hak ettiği konuma getireceğiz “ dedi.

         Malatya siyasetinde de önemli bir geçmişe sahip isim olarak bilinen Aydın Öztürk’ün adaylık müracaatı kamuoyunda büyük heyecan yarattı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN