Öğrenciler Turgut Özal Tabiat Parkını Fotoğrafladı

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği öğrencilere fotoğraf eğitimi veriyor. Hayata Değer Kat Projesi kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf eğitimlerine Milli Egemenlik Ortaokulundan 12 öğrenci katılıyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün desteğiyle açılan fotoğrafçılık kursu kapsamında hem teorik hem de uygulamalı eğitimler Fotoğraf Eğitmeni Yılmaz Konuk tarafından gerçekleştiriliyor. Konuk, teorik eğitimlerle birlikte uygulama çekimleri yaparak, çocukların fotoğraf çekimini daha kolay öğrenmelerini sağladıklarını, bu anlamda Turgut Özal Tabiat Parkında çocuklarla birlikte bir gezi yaptıklarını ifade etti. Havanın güzel olmasını fırsat bilip doğanın tadını çıkaran çocuklar fotoğraf çekmenin çok zevkli olduğunu söylüyorlar.

 Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini belirten 7.sınıf öğrencisi Esra Buldu yaklaşık 2 aydır eğitim aldığını, bu eğitimler kapsamında birçok şey öğrendiğini belirtti. Makineyi güvenli tutmayı, kadrajı ve ışığı ayarlamayı ve kompozisyon kurallarına uygun fotoğraf çekmeyi öğrendiğini belirten Esra Buldu kendilerine bu fırsatı veren Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Değerli Hayatlar Eğitim Derneğine teşekkür etti. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN