MOTAŞ Hijyen Ve Temizliğe Büyük Önem Veriyor

488 Otobüs Durağı Ve 58 Trambüs İstasyonu Düzenli Olarak Temizleniyor...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Malatya merkezde bulunan otobüs ve trambüs duraklarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapıldı.

MOTAŞ HİJYEN VE TEMİZLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Pandemi dönemi içerisinde halkın yoğunlukla kullandıkları alanlarda Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlik ve dezenfekte işlemleri düzenli olarak yapılmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Malatya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında düzenli olarak yaptığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra MOTAŞ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından da Malatya’da bulunan otobüs durakları ve trambüs duraklarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor. MOTAŞ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan toplu taşıma araçlarının iç ve dış temizlikleri ekipler tarafından büyük bir titizlikle yapılarak vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması amaçlanmaktadır. 

 

Günlük olarak otobüs ve trambüslerin seferlere başlamadan önce ve seferlerden sonra yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra Malatya’da bulunan 488 adet otobüs durağı ve 58 adet trambüs istasyonunda düzenli olarak temizlik ve dezenfekte işlemleri yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN