MİSA, 4.Olağan Kongresini Yaptı

Malatya Uluslararası Misafir Öğrenci Derneği (MİSA) 4.Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda MİSA Başkanlığına Gazeteci Haci Türkan getirildi. 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MİSA 4.Olağan Genel Kurul Toplantısı, Eğitim-Bir-Sen /Memur-Sen Malatya İl Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlendi. Toplantıda Divan Başkanlığına emekli öğretim görevlisi Orhan Söyler, Divan Üyeliklerine Malatya İHH Başkanı Ömer Derin ve Avukat Özmen Düz seçildiler. Divan Kurulu'nun seçilmesinden sonra gündem maddelerine geçildi. Yapılan oylamayla mevcut yönetimin ibrası kabul edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri gerçekleştirildi. Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Gazeteci Haci Türkan başkanlığındaki aday liste seçimiyle oluşturuldu.

MALATYAMIZIN MİSAFİRPERVERLİĞİNİ YAŞATACAĞIZ

Gazeteci Haci Türkan, yaptığı konuşmada, Genel Kurul üyelerine teşekkür ederek, "2015 yılında kurulduğundan bu yana üyesi olmaktan şeref duyduğum MİSA Derneğimizde bugün Başkanlık nöbeti bizlere emanet edildi.
Öncelikle şunu belirtelim ki 6 Şubat depremlerinden tüm Malatyamızın etkilendiği gibi derneğimiz de etkilendi. Miraç İş Merkezindeki Dernek Merkezimiz de yıkıldı. Dolayısıyla aynı zamanda dernek üyemiz olan Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez Hocamızın şahsında tüm yönetimine, genel kurul toplantımıza yaptıkları güzel ev sahipliği, misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Katılım ve desteklerinden dolayı Malatya İHH Başkanımız ve derneğimizin de üyesi olan Ömer Derin Hocamıza, 4. Genel Kurul Divan Başkanımız Orhan Söyler Hocamıza, kurucu başkanımız Av. Vahit Çağatay'a, önceki dernek başkanlarımız Av. Özmen Düz ve Değerli Murat Kızluk başkanlarımız ile tüm üye katılımcı dostlarımıza ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz. Allah razı olsun. Teveccühleriyle Yönetim Kurulu Başkanlığını şahsımıza tevdi ederek bayrak yarışında bizi nöbete alan Genel Kurulumuza ayrıca teşekkür ederiz. MİSA Başkanlığı gibi onurlu bir göreve layık olmak için yönetim kurulu ve tüm üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı. 

Türkan, yapacakları çalışmalarla ilgili de açıklamada bulunarak, "Hem yönetimde hem denetimde yer alan arkadaşlar ve tüm üyelerle birlikte inşallah Malatyamızın misafirperverliğini yurt dışından gelen tüm öğrencilere en güzel şekilde yaşatmanın gayretinde olacağız.
Bir dernek merkezine kavuşana kadar, irtibat noktası olarak kullanmak üzere AFAD Malatya İl Müdürlüğü'nden konteyner talebinde bulunduk. 
Derneğimizin üst çatısı olan Uluslararası Dernekler Federasyonu'nun  (UDEF) destekleriyle de inşallah şehrimizde güzel etkinliklere imza atabileceğimize inanıyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN