Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ve Yönetimi Yine Göz Doldurdu

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetimi, yoğun başladığı haftayı aynı yoğunlukla kapattı. Önceki gün Küçük Mustafa Paşa Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri yapan MHP İl Teşkilatı, bugün de Fırat Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetimi, yoğun başladığı haftayı aynı yoğunlukla kapattı. Önceki gün Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yapan MHP İl Teşkilatı, bugün de Fırat Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Başkan Samanlı, “Tüm gün yoğun tempoda çalışıyor, yoruluyoruz; fakat esnafımız ile bir araya gelmek tüm yorgunluğumuzu alıyor. Bizi güler yüz ve yoğun ilgi ile karşılayan her bir vatandaşımızdan ayrı bir güç ve elektrik alıyoruz. İşte bu, her şeye değer.” dedi. Başkan Samanlı’nın diğer açıklamaları şöyle;

MALATYALIYIZ, MALATYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“ Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak çıktığımız bu yolda, Malatya’mızın sorunlarını takip etmek ve çözümlerine muvaffak olmak için çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Tüm gün yoğun tempoda çalışıyor, yoruluyoruz; fakat esnafımız ile bir araya gelmek tüm yorgunluğumuzu alıyor. Bizi güler yüz ve yoğun ilgi ile karşılayan her bir vatandaşımızdan ayrı bir güç ve elektrik alıyoruz. İşte bu, her şeye değer. Malatyalıyız, Malatya için çalışıyoruz. Herkes en iyi bildiği şekilde hizmet etmeli, bizler de bu fikriyat ile vatandaşımızın sesi, sözü olmaya gayret ediyoruz. Biliyoruz ki; şehirde tahsis etmek istediğimiz nizam için her bir vatandaşa gerekirse teker teker ulaşmalıyız. Bunun için ben ve yönetim kurulundaki kıymetli dava arkadaşlarım meydanlardayız. Genç-yaşlı, büyük-küçük demeden herkesle istişare ediyor; vatandaşımızın isteklerini ikinci plana atmıyor, tam tersine izleyeceğimiz stratejilerin merkezine koyuyoruz.

İKİ GÜNE YÜZLERCE ESNAF ZİYARETİNİ SIĞDIRDIK

Dün Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunduk. Mahallemizin değerli muhtarı Sayın Koray Özdemir ile esnaf ziyaretleri yapıp, hasbihal ettik. Zor bir dönemi geride bırakan ve halka hizmette en yoğun dönemlerine giren; misafirperverlikte sınır tanımayan, güler yüzü ile bizlere güç veren esnafımızın ilgi ve alakasından ötürü müteşekkiriz.

Bugün de TOKİ Gelincik Tepesi 1. Etap 678 konutun anahtar teslim törenine Yönetim Kurulumuz ve Battalgazi İlçe Başkanımız ile birlikte katılım sağladık. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi ilettik. Kura çekimlerimizin nihayete ermesiyle birlikte rotamızı Fırat Mahallesi’ne çevirdik. Mahalle muhtarımız Sayın Nihat Biner’in eşliğinde, esnaf ziyaretlerinde bulunduk ve adeta tazelendik. Bize karşı takındıkları tavırdan ötürü gerek mahalle sakinlerine gerekse esnafımıza teşekkür ediyoruz.

İlginize ve sevginize layık olmak için yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ticari ahlak ve prensiplerinden taviz vermeyen esnafımız, Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan güvenlerini ve kurdukları sarsılmaz bağlarını bir kez daha gösterdi. 2 günde yaklaşık 400’e yakın esnafımızı ziyaret ettik. Elbette bununla da kalmayacak, en kısa sürede tüm mahalle ziyaretlerimizi tamamlayacağız. Bunun için, Malatya genelinde 13 İlçemizde tüm teşkilatlarımız ve kadın kollarımız saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN