Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Samanlı Malatyalının Yanında

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 100. yılı münasebetiyle Malatyalı Hemşehrileri ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 100. yılı münasebetiyle Malatyalı Hemşehrileri ile bir araya geldi. Yüzlerce İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı dağıtan Samanlı ve yönetim kurulu üyelerine halkın verdiği tepkiler ise oldukça dikkat çekiciydi.

MALATYA’YI BİR BAŞTAN BİR BAŞA BAYRAKLARLA VE İSTİKLAL MARŞI İLE BEZEDİLER

MHP İl Başkanı Samanlı ve yönetimi İstiklal Marşı’nın 100. yılına binaen şehrin her yanında hummalı bir çalışma ile bayrak ve İstiklal Marşı dağıttı. İl başkanına eşlik eden yönetimi yüzlerce bayrak ve İstiklal Marşı dağıttı. Halkın takdirleriyle ve teşekkürleriyle karşılaşan Başkan, bu sevginin karşılıklı olduğunu ve her daim Malatyalı Hemşehrileri ile bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Günün büyük bir kısmını esnafla istişare ederek geçirmekle kalmayan Samanlı, günün anlam ve önemine uygun kısa bir konuşma da yaptı.

“ Bizler bu kutlu davanın neferleriyiz. Mukaddes bir davanın savunucuları olduğumuz için her daim dimdik yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz. Bugün İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı. Al bayrağa kanıyla renk veren atalarımızın kahramanlığını anlatan bir destan şiiridir bu, sadece şiir değildir hatta tüm Türk tarihini içine alan, tarihe altın harflerle yazılmış Türklük nişanesidir İstiklal Marşı’mız. Tüm Malatya’yı baştan başa bayraklarla ve İstiklal Marşı ile bezemek en gururlu vazifemizdir. Türk düşmanlarına inat, bayrağa düşmanlara inat, mezalime inat yapacağız bunu. Özel günlerimizde veya esnaf buluşmalarımızda Al bayrağımızı dağıtmaktan bir an olsun imtina etmeyeceğiz. Vatan toprağı ve bayrak için, Türk’ün ruhunu yansıtan İstiklal Marşı için, bugün hemşehrilerimiz ile bir araya gelmiş olmanın haklı sevincini yaşıyoruz, Merhum Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi; “ Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” diyerek esnaf ziyaretlerini noktaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN