Milletvekili Tüfekçi'den Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

AK Parti MKY Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Milletvekili Tüfenkçi, Anadolu Basın Birliği ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti MKY Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,  Yeni Malatyaspor'un Gidişatı Hiç İyi Değil. Tüm Malatya'lılar Özellikle İş İnsanları Bir Olup Yeni Malatyaspor'u Lig'de Bırakmalıyız. Artık Yeni Malatyaspor'un Kurumsal Bir Yapıya Oturması Lazım. Yoksa Siyasilerin Takıma Dışarıdan Müdahale Etmesini Doğru Bulmuyorum Dedi.

Milletvekili Tüfenkçi, Dünya genelinde ekonomik ve siyasi krizler ve 2 yıldır devam eden pandemiye rağmen dünyada en çok büyüyen ender ülkelerden bir tanesiyiz dedi.  “Ekonomideki temel etkenlerden bir tanesi de güven ortamı, istikrar ortamıdır. Çünkü bir ülkenin temel göstergelerinden bir tanesi büyüme rakamlarıdır. Pandemi döneminde büyüme rakamlarına baktığımız zaman dünyada en çok büyüyen iki pozitif ülkeden bir tanesiyiz. İhracat rakamlarına, ticarete, üretime baktığımızda çok iyi noktadayız. Faizlerin düşüşü de istihdam, üretim, ihracat, Türk ekonomisi için çok önemli. Cumhurbaşkanımız, halkımızı asla ezdirmeyeceğiz, hiçbir kesimi mağdur etmeyeceğiz dedi. Bununla ilgili de adımlar atıldı ve atılmaya devam edilmektedir.

AK Parti MKY Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Dünyada bir kriz var, Tabi ki bu kriz Ülkemizde de yaşanmaktadır. Doğalgaz ve yine akaryakıtta bu sıkıntılar yaşanmaktadır. Bizde bu tür sıkıntılar yaşanırken, dünyada bu tür sıkıntılar daha yükseklerde görülüyor. Elektrik fiyatlarda ki artışları ise, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yeniden bir düzenlemeye gidilmektedir. İnşallah biran önce elektrikteki bu sıkıntılar giderilecektir.  Milletvekili Tüfenkçi, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek Ülke ve yine Malatya’mızdaki bazı konuları ele alarak görüşmeler yaptık, bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyelerine ve basın çalışan kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti MKY Üyesi Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi Bakanımızın ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Dağ, Sayın Milletvekilimizin bakanlık döneminde ve yine Milletvekilliği dönemlerinde Ülkemize ve yine Malatya’mıza çok önemli hizmetleri olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Malatya’mızın büyükşehir olmasına da büyük katkıları olmuştur.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti MKY Üyesi Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi Bakanımızın Ülkemize ve yine Malatya’mıza yaptıkları hizmetlerden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Ülkemizin birliği ve beraberliği için, zor zamanlarda bizler Ülke olarak hep birlik içinde olduk ve bundan sonrada birlik içinde olmalıyız. Bizler Ülkemizi ve Malatya’mızı seviyoruz. Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Sayın Bülent Tüfenkçi Bakanımıza teşekkür ediyorum ve siyaset hayatında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN