Milletvekili Ölmeztoprak, Hep birlikte Malatya'mızı Daha Güzel Yerlere Taşıyacağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş (FEDAŞ) yetkilileriyle kentin enerji sorunlarını görüştü. 


        
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş (FEDAŞ) İl Müdürlüğü’nde, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cem Erdem, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Alperen Deniz Malatya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Fazlı Özcan, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, Beydağı Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Başıbüyük, FEDAŞ Bölge Müdürü Müjdat Çelik, FEDAŞ İl Müdürü Orkun Özgan’ın katıldığı toplantıda 6 Şubat 2023 depremleri sonrası kent genelinde enerji kapsamında sürdürülen çalışmalar istişare edilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Çamlıca haber içi
“ÖNEMLİ KARARLAR ALDIK”

           
Toplantı sonrası konuşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ 6 Şubat 2023 depremleri sonrası Malatya’mızda devam eden çalışmalarımızda bugüne kadar çok ciddi bir çalışma ortaya kondu.

          
Büyük bir yıkım yaşamış olan şehrimizde, genel aydınlatma, yıkımlar esnasında altyapıda yaşanan bir takım sorunların çözüme kavuşturulması bağlamında Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş (FEDAŞ) yetkilileri ile mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek şuan kadar yapılan yatırımlar, iyileştirme ve projelendirilen çalışmalar, plan ve program içerisine dahil edilen yapım işleri, yıkım esnasında alt yapısal sorunlar dahilinde, hiçbir problem uzamasın diye alınan önlemler ve artırılan jeneratör sayıları ile birlikte kırsal sahalarda tarımsal alanların içinde kalan enerji hatları ve bu hatların yenilenme çalışması programları ve bu programlar dahilinde ki sürecin etap etap ilerleyişi gibi Malatya’mızdaki temel durumlarla ilgili önemli kararlar aldık. “dedi


“HEP BİRLİKTE MALATYA’MIZI DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ İNŞALLAH”

           
Yaklaşan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde sokak ile park aydınlatmaları gibi konuların da ele alındığını kaydeden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “  Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, gerek güvenlik gerekse rutin hayatın devamı esnasında bir problem yaşanmaması için, sokak aydınlatmaları, park aydınlatmaları gibi konulara da değindik. Deprem sonrası yapılan afet konutlarımız ve enerji hatları, geçici yapılan prefabriklerinin, her açıdan trafo bağlantıları ve gelen talepleri tek tek değerlendirdik.

          
Bu toplantımızda çıkan ana maddelerden biri de enerji hatları ile ilgili ekibimizin mahallemizin kimliğini tutan muhtarlarımızla birlikte gerek sahada gerekse masa başında düzenli aralıklarla yapacakları toplantılarımızın ve alınacak bilgilendirme kararlarının kamuoyu paylaşımları ve bilgi kirliliği olmadan sahaya yansımalarının ölçümü gibi gerek yaşam kalitesini birebir değen sonuçların alınmasını içeren temel yaklaşımlarımız ve kararlarımız oldu. 

           
Devam eden çalışmalarımız açısından çok daha olumlu sonuçların elde edilebilmesi için tüm gayretimizle çaba göstermeye devam edeceğiz. Toplantımızın, Malatya’mıza ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hep birlikte Malatya’mızı daha güzel yerlere taşıyacağız inşallah” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN