Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'tan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Beraberindeki Heyetle Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgedeki depremzedelerin olduğu gibi basın konteynerlarını’da düzenli olarak ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara  Ölmeztoprak, Bu günde  Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı  ve yönetim kurulu üyelerin  ziyaret ederek Malatya’mızın imar ihya ve inşa çalışmaları hakkında itişelerdi bulundular.

Ölmeztoprak, depremlerin ardından depremzedelerle olduğu gibi, Basın mensuplarının sorunları ve çözümü noktasında destek olmak ve Malatya’mızın sorun ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişi yapmak amacıyla basınla’ da yakın temasını sürdürmeye devam ediyoruz. Bizler her zaman basınımızın yanındayız.
 
Basın Konteyner ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin ziyaret eden, Malatyalının derdini dert edinmiş biri olan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara  Ölmeztoprak, Önceliğinin depremin yaralarını sarmak olduğunu ve Malatya’ya ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyor.

Birlik ve beraberlik içerisinde bütün sorunların aşılacağını ve yeniden inşa ve ihya sürecinin çok kısa sürede tamamlanacağını ifade eden İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Birlikte Devlet Millet güçlü bir iş birliği ile bazı durumların üstesinden geldik ve inşallah gelmeye devam edeceğiz. Hiçbir konunun altında kalmadığımız gibi deprem ve sonrası durumlarında üstesinden geleceğiz, kalıcı konutlarımız, kalıcı iş yerlerimiz en kısa sürede tamamlanacak’ ’ifadelerine yer verdi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’mızın geleceği için hep birlikte çalışmalıyız. Allah’ın izniyle Malatya’mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizler birlik içinde olursak Malatya’mızı kısa bir süre içinde ayağa kaldıracağız, bizler gece gündüz demeden çalışıyoruz. Malatya’ya geldiğimden vatandaşlarımızı ve yine basınımızı ziyaret ediyoruz, istişarelerde bulunuyoruz.

Milletvekili Ölmeztoprak, Bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek Malatya’mızla ilgili konuları ve çalışmaları ele aldık ve bazı istişarelerde bulunduk. Bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Ankara'da ve Malatya’da bu şehrin her sorunuyla ilgilenen, mevcut sorunlardan haberdar olan, Eleştirileri dikkate alan, şehrin durumu, konteyner kentlerdeki yaşam konforları ve şehirle ilgili konularda gözlem ve istişareler yapmak için bulduğu her fırsatta Malatya'ya gelen Milletvekilimize ziyaretleri, çalışmaları ve gayretleri dolayısıyla şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum ‘’dedi.

Başkan Zeki Dağ, AK Parti Malatya Milletvekilimiz İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın Malatya’mız için nasıl çalıştığını yakinen bilenlerdeyim. Sayın vekilimiz hem Anakaradan hem de Malatya’da çok önemli çalışmalar yapıyor. Başkan Zeki Dağ, Sayın Vekilimiz Malatya geldiğinden gezmedik ve ziyaret etmediği yer kalmıyor. Bizlerde Sayın vekilimizin bu çalışmalarını ve yine ziyaretlerini görünce bir Malatyalı olarak seviniyoruz.


Başkan Dağ, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Milletvekilimizin derneğimize yaptıkları ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde Sayın Milletvekilimizin yanındayız, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN