Milletvekili Çalık Ve Başkan Güder'den Anlamlı Yılbaşı Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte 2020 yılının son gününde görevi başında olan polis memurları ve 112 Acil Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulunarak, yeni yıllarını kutladı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acun ile birlikte 2020 yılının son saatlerinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için İnönü Üniversitesi Elazığ-Malatya yolu Uygulama Noktası’nda görev başında bulunan polis memurlarını ziyaret etti. Polis memurlarının çay ikramını geri çevirmeyen ve ikramı ise kendi elleriyle yapan Milletvekili Çalık ve Başkan Güder, Polis memurlarına aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ettiler.

MİLLETVEKİLİ ÇALIK’TAN ANONSLU KUTLAMA

İnönü Üniversitesi Elazığ-Malatya yolu Uygulama Noktası’nda görev başında bulunan polis memurlarına tatlı ikramının ardından Milletvekili Çalık ve Başkan Güder, Yeşiltepe’de bulunan 112 Acil Komuta Merkezi’nde özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren personeli ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya’nın da eşlik ettiği ziyarette, çağrı merkezi personelinin çok önemli bir görevi ifa ettiklerinin altını çizen Milletvekili Çalık, onlara teşekkürlerini iletti. Malatyalıların mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm çalışmaları hassasiyetle yürüttüklerine tanıklık ettiğini de belirten Milletvekili Çalık, Başkan Güder ve Başkan Çınar ile birlikte çağrı koltuğuna geçerek, görevi başında bulunan tüm 112 ambulans personellerine anons ile kolaylıklar diledi ve yeni yıllarını kutladı.

KAHVECİ: “RABBİM BİRLİĞİMİZİ HER ZAMAN DAİM ETSİN”

Zor bir yılı geride bıraktıklarını belirten AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “2020 yılı gerçekten zor bir yıl oldu. Ama Allaha hamd olsun bu zorluğa rağmen ülkenin birliği ve bütünlüğü bozulmadı. Bu birlik ve beraberlik için elinden gelen tüm çabayı gösteren ve yılbaşında görevi başında bulunan kolluk kuvvetlerine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah 2021 yılı tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER: “GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

Milli ve manevi değerlerden kopmadan 2021 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vekilimiz sayın Öznur Çalık hanımefendi ve ilçe başkanımız ile birlikte 2021 yılına görevi başında giren ve ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda etmeyi göze alan güvenlik güçlerimize moral ziyaretinde bulunduk, yeni yıllarını kutladık. İyi ki varsınız. Bizler her daim sizlerin yanındayız. Bundan sonraki süreçte de sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Rabbim sizlere sağlık ve sıhhat versin. Sağlıkla, sıhhatle, çocuklarınızla, anneniz ve babanız ile birlikte nice güzel yıllara ulaşmayı sizlere rabbim nasip eylesin. Kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYOR, YENİ YILINIZI KUTLUYORUM”

Polis memurlarının ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Deprem ve pandemi süreci dahil olmak üzere polislerimiz, emniyet güçlerimiz inanılmaz bir fedakarlık yaptılar. Sadece güvenliği ve asayişi sağlama adına değil, vefa gruplarıyla yapmış oldukları özel çalışmalarda yüreklerini ortaya koydular. Depremde ayrı çalıştınız, pandemi de ayrı çalıştınız, güvenliğimiz ve asayişimiz için ayrı çalışıyorsunuz, terörle mücadelede ayrı çalışıyorsunuz. Bu çalışmalarınız için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim sizleri önce ailelerinize, sonra milletimize ve bizlere bağışlasın. Bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimizi şükranla yad ediyorum. Allah onlardan binlerce kere razı olsun. İnşallah bu 2020 yılını yaşadığımız kötü hatıralarla birlikte geride bırakırız ve 2021 yılında sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk, kardeşlik ve barışın tüm dünyayı sardığı bir dünyayı bize rabbim nasip eder” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN