Milletvekili Çakır'dan Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Milletvekili Ahmet Çakır, 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum Dedi. Milletvekili Ahmet Çakır, Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Ederek Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'un Gidişatı Hiç İyi Değil. Tüm Malatya'lılar Özellikle İş İnsanları Bir Olup Yeni Malatyaspor'u Lig'de Bırakmalıyız. Artık Yeni Malatyaspor'un Kurumsal Bir Yapıya Oturması Lazım. Yoksa Siyasilerin Takıma Dışarıdan Müdahale Etmesini Doğru Bulmuyorum Dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Dünya genelinde Ekonomik ve Siyasi Krizler ve 2 Yıldır Devam eden Pandemiye Rağmen Dünyada En Çok Büyüyen Ender Ülkelerden Bir Tanesiyiz Dedi.

Milletvekili Ahmet Çakır, “Ekonomideki temel etkenlerden bir tanesi de güven ortamı, istikrar ortamıdır. Türkiye’deki gerçek tablo bu değil ekonomi bakanlarımız da açıklıyorlardı. Çünkü bir ülkenin temel göstergelerinden bir tanesi büyüme rakamlarıdır. Pandemi döneminde büyüme rakamlarına baktığımız zaman dünyada en çok büyüyen iki pozitif ülkeden bir tanesiyiz. İhracat rakamlarına, ticarete, üretime baktığımızda çok iyi noktadayız. Faizlerin düşüşü de istihdam, üretim, ihracat, Türk ekonomisi için çok önemli. Cumhurbaşkanımız, halkımızı asla ezdirmeyeceğiz, hiçbir kesimi mağdur etmeyeceğiz dedi. Bununla ilgili de adımlar atıldı” şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.  

Siyasiler Yeni Malatyaspor'a Müdahil Olmamalı

Milletvekili Çakır Yeni Malatyaspor Benim Belediye Başkanlığım döneminde 3. Lig'den önce 2. Lig, PTT 1 Lig ve Süper Lig’e çıktı. Bu takıma her türlü maddi manevi desteği vererek takımı buralara getirdik.  Ama Yeni Malatyaspor’un şuan durumu ortada.. Adil Gevrek Başkan 4 - 5 yıl Yeni Malatyaspor'u iyi yönetti. Ama şuan gelinen noktada Kulübü iyi yönetemediği ortada. Adil Gevrek Başkanın hem kendi şahsı hemde Yeni Malatyaspor'un  daha  fazla  yıpranmaması için başkanlığı  bırakması  gerekir. Yeni bir kan yeni bir değişim ve üç beş transferle takımı ikinci yarıda yeniden ateşleyip kümede bırakabilir.

Çakır, artık siyasilerin Yeni Malatyaspor’a müdahil olması doğru değil. Kulüp sağlam temeller üzerine kurumsal bir yapıya oturtulmalıdır. Yoksa siyasilerin veya farklı etkenlerin kulübe müdahil olması başarıyı getirmez.

Tabiki takımın geldiği nokta bütün Malatya'lıları ve bizleri derinden üzmektedir.  "Malatyaspor yenildiği zaman hepimiz o haftayı üzgün ve canımız sıkkın geçiriyoruz. Yendiği zaman tüm kamuoyunda heyecan oluyor. Son dönemde Yeni Malatyaspor’un iyi gitmediğini görüyoruz. İyi bir puan durumumuz yok. Kötü yerdeyiz. Bazı maçlarda Yeni Malatyaspor’un yanlış kararlarla puan kaybettiğini görüyoruz. Maçları yöneten hakemlerin çok dikkat etmesi gerekiyor. Futbolcuların alın teri ama bir şehrin kaderi. İnşallah toparlanır diye bekliyoruz. Herkese büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Ahmet Çakır Vekilimle Belediye Başkanlığı döneminde birlikte mesaide bulunduk. Başkan Dağ, Sayın Milletvekilimiz Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Malatya’mıza büyük hizmetleri ve katkıları olmuştur dedi. Malatya’mızın büyükşehir olmasında ve yine İlçelere, Köy olan yerlerin mahalle olmasından dolayı büyük hizmetler yapılmıştır. Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Sayın Vekilim Başkanlığı döneminde Malatya için çok önemli projelere imza attığını herkes bilmektedir. Sayın Milletvekilimizin derneğimize ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN