Millet Partisinden Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Korkut, Bizler Millet Partisi Malatya İl Yönetimi Olarak Anadolu Basın Birliğin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Korkut, Bizler Millet Partisi Malatya İl Yönetimi Olarak Anadolu Basın Birliğin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz.

Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut, Partimiz Türk Siyaset Tarihinin en eski Partilerinden biridir. Millet Partisi 1984 yılında Genel Başkanımız Aykut Edabali, tarafından kurulmuştur. Biz o günden bu güne Ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini ve Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunarak milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz.  Ülkemiz şu son yıllarda çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalmıştır.

Başkan Korkut, Başta Sosyal ve Ekonomik çöküntü, Sınırlarımızdaki bölgesel sorunlar, depremler, orman yangınları, seller, Covid19 salgını ve mülteci göçü gibi bir çok sorunla karşı karşıyayız. Bu İktidar ve Ortağı ülkeyi dönüşü olmayan bir serüvene sürüklemektedir. Cumhur İttifakı Ülkeyi bir çıkmaza götürmektedir.  Cumhurbaşkanlık sistemi ile beraber Türk siyaseti hiç olmadığı kadar sıkıntı ile karşı karşıya kalmıştır.

Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut, Ülke 3 - 5 müteahhidin sermayenin eline geçmiştir. Tek adam rejimi ülkeyi bir bataklığa sürüklemektedir.  Bu yüzden en kısa zamanda bir erken seçim şart olmuştur. Milletin önüne acilen sandık koyulmalıdır. Türkiye'nin kurtuluşu yeni bir siyasi anlayışla Millet Partisi anlayışı ve kadroları ile değişmelidir. Başkan Korkut, Aslında söylenecek çok söz var ama biz ülkemizin birliği beraberliği ve huzuru için sadece şimdi Millet olma vaktidir diyoruz. Bizler Millet Partisi olarak bu gün Anadolu basın Birliğini ziyaret ederek Ülke ve Malatya gündemini değerledik ve bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kuruluna şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum ve tarafsız ve objektif bir yayın anlayışı ile milletin sesi olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise Millet Partisi Türk Siyasi tarihinin köklü partilerinden biridir. İnşallah bundan sonra daha aktif bir şekilde siyasetin içerisinde olur milletin sesi olursunuz. Sizlerin bundan sonra Malatya'nın ve Ülkenin sorunlarını sık sık gündeme getirirsiniz.  Başkan Dağ, Bizler hep birlikte Ülkemize sahip çıkmalıyız. Bizler Ülkemizi seviyoruz. Siyasi partiler ve Muhalefet yeter ki işlerini en iyi bir şekilde yapsınlar bizlerde takdir edelim. Bizler tüm partilere eşit mesafedeyiz. Yeter ki milletin, ülkenin, vatanın menfaatleri doğrultusunda siyaset yapsınlar.  Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum dedi ve Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN