MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'ndan Vatanseverler Derneği'ne Ziyaret

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Eğitim Kültür Ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Eğitim Kültür Ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. Başkan Kaya, Ziyarette Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi.

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneğini Ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Kaya, Bizler Ülkemizin geleceği için hep birlik içinde olmalıyız. Bizler bu güzel Ülkemize sahip çıkmalıyız dedi. Kaya, STK’lar bizim için çok önemlidir ve önem veriyoruz. Yeter ki STK’larımız Ülkemiz ve yine Malatya’mız için güzel işler yapsınlar bizlerde siyasiler olarak destek verelim ve yanlarında olalım. Siyasiler ve yine STK’larımız birlik içinde olduğumuzda başarılı olacağımıza inanıyorum. Zaten bu birlik ve beraberlikte bizlerde vardır.

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldık. İnşallah güzel işler ve projeler yaparlar bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı olarak yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz. Başkan Kaya, Bizler bugün Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Dernek olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aldık ve yapacakları çalışmalarda da bizlere düşen bir destek ve çalışma olursa yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz.  Kaya, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Dernek Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerine, şahsımı ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyarete gelen (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya Başkanımız yıllardır davasına sahip çıkmıştır ve gece gündüz demeden ekibiyle çalışmaktadır. Bizlerde takip ediyoruz. Tabi ki Ülkemizin geleceği için birlik içinde olmalıyız ve çalışmalıyız.  Sayın Başkan Kaya, Hiçbir zaman davasına küsmemiştir ve her alanda sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam ediyor. Bizlerde Vatanseverler Derneği olarak Sayın Başkan Mehmet Ali Kaya Başkanımıza Çalışmalarında başarılar diliyoruz Allah yardımcıları olsun dedi.

Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyarete gelen (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ali Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Alpaslan, Sayın Başkan Mehmet Ali Kaya’nın çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN