MHP'ye Büyük Katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatına büyük katılım…

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Teşlilatına Katılımlar için bir değerlendirme yapan MHP Yeşilyurt ilçe başkanı Mehmet Ali Kaya; "Bugün Milliyetçi hareket partisi Yeşilyurt ilçe başkanlığına gelen Malatya Usta öğreticiler derneği Başkanı Halise Can ve yönetimdeki diğer arkadaşlar partimize üye olacaklar. Bu tür zaman katılımlar zaman zaman partimize olmuştur.

Genel başkanımızın ne kadar iyi bir lider olduğunu, ne kadar geleceğine, ülkesine faydalı bir lider olduğunu vatandaşlarımız görmeye başlamışlardır. Bugün burada, bu güzel sabahta çok değerli bayan kardeşlerimiz partimize katılım sağlayacaklar. Bu vesileyle teşkilat olarak bizler gerçekten çok mutluyuz. Partimize teveccühler artmakta ve iyice güçlenmektedir. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.

MHP Yeşilyurt teşkilatı olarak sahada pandemiden dolayı zarar gören esnaflarımıza ziyaretlerde bulunduk.Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda, orman yangınlarında zarar gören köylülerimize, çiftçilerimize yönelik bir kampanya başlattık. Bu kampanyaya ülke genelinde il, ilçe başkanlıklarımız, Belediye Başkanlarımız ve partililerimiz katkı sağlayacaklardır. Bu vesileyle bizde kampanyanın startını verdik. Bugün banka ile sözleşme yapacağız ve bağış yapılacak olan iban numaralarını alıp vatandaşlarımıza paylaşacağız ve yardım için çağrıda bulunacağız."dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN