MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile deprem bölgesi Malatya’ya gelip çalışmaları yerinde inceleyerek bir rapor hazırlaması istenen Aysun Bay, bu kapsamda, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Ziyarette konuşan Bay, şehirde yıkımların bir an önce yapılıp en kazların kaldırılmasının için şehir halkının sağlığı açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

Bay, Malatya Basınımız depremde Malatya’mıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi. Gece gündüz demeden görevlerinin en iyi bir şekilde yerine getirmişlerdir. Allah onlardan razı olsun. Malatya basınımızın çok ciddi emeği olmuştur ve hala bu çalışmaları devam etmektedir dedi.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimat ve aynı zamanda görevlendirmesiyle şehrimize, hem bilimsel, hem akademik, hem de siyasi anlamda da biz Cumhur İttifakını, MHP teşkilatımızı da il başkanlığımız da ziyaret ettik ve bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Bizler her zaman olduğu gibi bu günde Malatya’mız için çalışmalıyız.

Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde yapılan çalışmalara biz de bir nevi katkı sunmak, aynı zamanda bunların rapor haline getirilip bilimsel sonuçlarını paylaşmak olacaktır. Yıkılmayan binalar, rezerv alanıdır, mücbir sebepse dile getirilsin. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için elbirliğiyle çalışmalıyız. 

MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Anadolu Basın Birliğini ziyaret ederek Malatya’mızın sorunlarını konuştuk, bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum, çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.
Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, hocamızın derneğimizi yaptıkları ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, 6 Şubat depremlerde Malatya’mız büyük bir yıkım ve hasar meydana gelmiştir. Yaşadığımız depremlerden dolayı Malatyalı esnaflarımız çok zor bir süreçten geçiyor ve çok sıkıntı çekiyorlar. Yine depremlerden dolayı Malatyalı hemşerilerimizin ev konusunda sıkıntılarının olduğunu ve Malatya’mızda büyük bir göç olduğunu görüyoruz dedi.

Malatya’mızı yeniden ayağa kalkması için hep birlikte çalışmalıyız. Şu anda çok sayıda esnafımız dışarda kalarak, kontyrlere ihtiyacı olduğunu görüyoruz ve duymaktayız.  Dağ, MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve yine tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN