MHP İl Yönetiminden Malatya Türk Ocağı'na Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

          Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök beraberinde İl yönetimiyle birlikte Malatya Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

          Geçtiğimiz günlerde il kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçilen MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ziyaretler kapsamında İl yönetimiyle birlikte Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata’yı ziyaret etti.


          MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök” Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata’yı İl Yönetimimizle birlikte ziyaret ettik.

          Yüce Kitabımız Kur’an’a, Ayyıldızlı Bayrağa, Devlete, Vatana ve Millete yeminle bağlı olan Ülkücüler, Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde yürüyüşünü sürdürecektir.”

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Günata” Fikrimizi ve ülkümüzü şekillendirerek bizlere ülke sevdasını aşılayan Başbuğ Alparslan Türkeşin yolunda yılmadan ve sapmadan yürüyen MHP İl başkanı Gökhan Gök ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretleri ile gönül köprümüz bir kez daha perçinlendi.

           Oturduğu koltuğun şuuruyla geçmişte bugüne hizmet eden büyüklerini ziyaret ederek onlara kıymet veren kardeşlerimizin bu duygusal yaklaşımları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Hediye ettikleri Mukaddes kitabımız Kuranı kerimle de bu ziyareti taçlandırmışlardır.

           Mütevazi yeni yerimiz olan Türk Ocakları’nın bütün mensupları adına teşekkür eder başarılar dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN