MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Başkan Samanlı ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise Bugün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ediyoruz.  

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Samanlı ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise; Bugün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ediyoruz.  Pandemi nedeniyle daha öncesi planladığımız ziyaretlerimizi kontrollü bir şekilde gecikmelide olsa yapmaya çalışıyoruz. Millet ve Devlet olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu zor günleri Allah’ın izni ile en kısa zamanda atlatır normal hayatımıza döneriz. Bugün burada çok güzel ve anlamlı bir plaket törenine iştirak ettik ve dahil olduk. Anadolu Basın Birliği Ziyaret Programımızın böylesine anlamlı bir zamana denk gelmesi bizleri de çok mutlu etti. Burada bulunan Gazeteci ve Medya Mensubu kardeşlerimiz gerçekten yılın 365 günü gece gündüz yaz – kış demeden zaman gözetmeden emek harcayan çalışan kardeşlerimizdir. Her biri bir birinden kıymetli gerçekten bu plaketi fazlasıyla hak eden kardeşlerimizdir. Şahsım ve MHP Malatya İl Teşkilatım olarak Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesine bu anlamlı ve tarafsız objektif davranışından dolayı da Başkan Zeki Dağ ve Yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Mesut Samanlı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimi bizim uzun yıllardır tanıdığımız ve birlikte mesai harcadığımız arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Yıllardır tarafsızlığını, objektifliğini vatan ve millet sevgisini hem kendi şahıslarına hem de yönettikleri yayın kuruluşlarına fazlasıyla yansıtmaktadırlar. Yıllardır Milletin birliğini Ülkenin Bütünlüğünü göz önünde bulundurarak yayın yapan nadir kuruluşlarından olan Siz Anadolu Basın Birliği Malatya Yönetimine tekrar teşekkür ediyorum.  Çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Mesut Samanlı Başkanım gerçekten çok sevdiğimiz kıymet verdiğimiz biridir. Başkanım hayatını her zaman Malatya’nın, Ülkenin ve Milletin birliği beraberliği için harcamış biridir. Kendisi MHP Malatya İl Başkanı olmasına rağmen asla Malatya’mızda ayırım yapmadan tüm Malatya’mızı kucaklayıcı birleştirici bir davranış sergilemektedir. Bizler başkanımızın hiçbir ayırım yapmadan tüm Malatya’lıların işlerine koşması çözüm bulmaya çalışması bizleri ve tüm Malatya’lıları oldukça memnun etmektedir. Başkan Zeki Dağ, Bu gün derneğimizi ziyaret eden MHP Malatya İl Başkanı Sayın Mesut Samanlı Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN