Memleketin Tamamını Kucaklayan Bir Parti Olacağız

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Ayrıştıran , Ötekileştiren ve Kendileri Gibi Düşünmeyenleri Hain Gören Bir Anlayış  Değil Memleketin Tamamını  Kucaklayan bir Parti Olacağız..

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini  ziyaret etti.   Partisinin ve Malatya Parti teşkilatının çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç , Memleket Partisi kısa süre önce kurulmasına rağmen önemli mesafe kat etti. Genel Başkanımız Muharrem İnce gecen hafta Malatyamızdaydı. Halkımızdan büyük sevgi vardı. Şu anda Malatyamızda il teşkilatımızın yanı sıra 5 ilçemiz de kuruluşumuzu tamamladık ve diğer ilçelerde de oluşumumuzu kısa sürede tamamlayacağız. Biz Memleket Partisi   olarak Memleketin her köşesi,ne her bir bireyine sahip  çıkarak tüm insanlarımızı din , dil , meshep ve düşüncelerinden ayrıştırmadan kucaklayacağız. 

Ülkenin  geldiği durum gözler önünde bugün dolar 11 lirayı , euro 12.5 lirayı  geçmiş durumda ve  hiç  durmadanda yükselmeye devam ediyor. Çarşı pazarda herşey  ateş pahası. Marketler istediği gibi istediği fiyatlara ürün satıyor. Malesef İktidar  sadece 3 - 5  yandaşının haricinde  hiç kimseyi düşünmüyor. Görüyoruz  İktidar da Muhalefette durum ortada. İktidar iktidarlığını , muhalefet muhalefetliğini yapamaz ve memlekete umut veremez durumda. Bü yüzden Genel Başkanımız öncülüğünde  önce Memleket Hareketini sonrada halkımızdan aldığımız güçle Memleket Partisini kurarak bu millete inşallah umut olacağız ..

Başkan Benay Turfanda Çinkılıç , Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu  Üyelerine  misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ,  Benay Başkanım bizlerin uzun yıllardır tanıdığı ve Bazı Sivil Toplum Kuruluşlarında uzun yılar birlikte çalıştığımız bir arkadaşımız. Kendisi çok başarılı ve idealist biridir. Özellikle Malatya'mızda bir bayanın bir parti başkanı olmasıda ayrıca Malatya siyasetine farklı bir renk katmıştır. Bizler Başkanım  ve Yönetimine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN