Malatya Sürücü Kurs Yöneticileri Bir Araya Geldi

(DASKEF) Malatya Sürücü Kursları Birlik ve Beraberlik Gecesinden Bir Araya Geldi. Pandemi nedeniyle uzun bir süreden beri bir araya gelmeyen Malatya Sürücü Kurs yöneticileri,  gecede birlik ve beraberlik mesajları verdi.

PAYLAŞ

(DASKEF) Doğu Anadolu Bölge Genel Sekreteri Mine Ökmen, nezlinde organize edilen geceye tüm sürücü kurs yönetici ve sahipleri katıldı.

Genel sekreteri Mine Ökmen,  Pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntılar dile getirilirken Pandemi nedeniyle Türkiye genelinde tüm sürücü kursları büyük sıkıntılar yaşamıştır. Tabi ki sadece bizler değil Türkiye genelinde her sektörden esnaflarımız büyük sıkıntılar yaşadı. İnşallah devletimizin aldığı pandemi kararlarına uyulması ve ülke genelinde aşılama ile bu sıkıntılı süreçten hep birlikte en kısa zamanda kurtulacağız. Bu gün düzenlenmiş olduğumuz bu anlamlı geceden bizleri yalnız birikmeyen başta (DASKEF) Doğu Anadolu Bölgesi Federasyon Başkan Yardımcımız ve Malatya Dernek Başkanı Abdullah Boyracı ve Eski MHP MYK Üyesi Saime Palancıoğlu ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum dedi.

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi eski MYK Üyesi Saime Palancıoğlu, Kısa bir konuşma yaparak şöyle dedi:  Gerçekten 2 yıldır çok sıkıntılı bir Malatya, Türkiye ve Dünya gördük. Tüm insanlık kovid19 belasından nasibini aldı. Malesef Dünya ve Ülke genelinde milyonlarca insan öldü ve sağlığını kaybetti. İnşallah aşılama ile birlikte bu illet hastalık kaybolur ve hiç bir insanımızı bu hastalığa kurban vermeyiz. Bizler ülke ve millet olarak bu salgında her zaman olduğu gibi tek yumruk olduk birlik olduk ve bir birimize sahip çıktık. İnşallah Millet ve Ülke olarak her daim birlik ve beraberlik içerisinde her türlü belayı def ederiz. Bundan sonrada bugün burda eskiden olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde oluruz. Bu gün burda bulunmamız vesilesi ile tüm sekter yöneticisi ve temsilcilerine teşekkür ediyorum. Özellikle bizleri sizlerle buluşturan ve Bu güzel geceyi düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Sürücü Kursları Dernek Başkanı Abdullah Boyracı, Uzun zaman sonra hep birlikte olma mutluluğunu yaşıyoruz.  Kovid19 tüm insanları ailesinden, akrabasından sevdiklerinden ayrı koydu. Bu hastalık vesilesi ile bir çok insanımızı kaybettik. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan Rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Hasta olanlara ve hastanede yatanlara acil şifalar diliyorum. Umarım bundan sonra bu koronavirüsten dolayı insanlarımızı kaybetmeyiz.  Bu gecemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm sürücü kurs yöneticileri ve misafirlerimize ve yine bu geceye emek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN