Malatya Ramazan Gecelerinde Erbakan Vakfı sahne aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 'Malatya Ramazan Geceleri' devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyükşehir Belediyesi yanında teravih namazı sonrası gerçekleştirilen Ramazan Geceleri her gece farklı etkinliklerle Malatyalılarla buluşuyor.

Malatya Ramazan Geceleri Emrah Güneş, Umut Mürare, Yusuf Can, Grup Hayber, Esat Aydoğan, Muzaffer Gürler, Grup Yürüyüş’ten sonra ilahi ve ezgi sanatçısı Harun Beyaz’ı konuk etti.

Programa, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay, Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Mücahit Erbakan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Malatya Ramazan Geceleri Sivil Toplum Kuruluş (STK) temsilcileri de program düzenleyerek Ramazan Gecelerinin manevi bir atmosferde geçmesine katkı sunuyorlar. Erbakan Vakfı Malatya Şubesi Ramazan Gecelerinde sahne aldılar. Geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

Malatya Ramazan Geceleri programı okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve Erbakan Vakfı Kadın Kolları üyesi tarafında okunan şiirle başladı.

Necmettin Erbakan hocamızı rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyoruz

Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Mücahit Erbakan; “Erbakan Vakfımızın düzenlemiş olduğu programa hepiniz hoş geldiniz. Mübarek bir aydayız, Ramazan ayındayız. Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum. Birlikte nice Ramazanlar birlikte yaşamayı niyaz ediyorum. Böylesine güzel bir program hazırlamamızı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı da rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyoruz. Necmettin Erbakan Vakfında görev almaktan ve hizmet vermekten onur duyuyorum” dedi.

Malatya Ramazan Geceleri programı, konuşmaların ardında Harun Beyaz’ın birbirinden güzel ezgi ve ilahileriyle gönülleri mest etti. Gecenin sonunda Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay tarafından Harun Beyaz’a kayısı takdim edilerek gece son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN