Malatya'nın Değişik Alanlarında Yapılan Asayiş Çalışmaları

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ


Malatya’nın Değişik Alanalardı Yapılan Asayiş Çalışmalar

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

1-adet tabanca, 1 av tüfeği, 4 adet fişek ve 8 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş,

Sivas caddesinde bir ikametten hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şahıs ikametten çalmış oldukları 1 adet cep telefonu ve kulaklıkla birlikte yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

Emekliler Parkı yan tarafında çevreye rahatsızlık veren araç Ofis Kavşağında alınmış sürücüye ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan işlem yapılmıştır.

İlimizde çeşitli tarihlerde sahte dekont oluşturmak suretiyle 7 ayrı olayda meydana gelen toplamda 93.000 TL’lik dolandırıcılık olayının şüphelileri, 72 saatlik kamera kaydı incelemesi sonucunda tespit edilmiş ve yakalanan 2 şüpheli adli makamlarca tutuklanmıştır.

Bentbaşı Mahallesinde dil düşürmek sureti ile meydana gelen ikametten 1 adet yarım altın, 1 adet alyans yüzük ve 250 TL çalınması olayının failleri 140 saatlik kamera ve mobese kayıtları incelenerek tespit edilmiş, Şanlıurfa ilinde olduğu tespit edilen şüpheli 3 şahıs ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

Zapçıoğla caddesinde durdurulan plakasız motosikletin yapılan sorgusunda trafikten çekme belgeli olduğu, ayrıca sürücünün ehliyetinin olmadığı anlaşılmış idari işlem uygulanmış araç otoparka çekilerek tahkikata başlanmıştır.

Fahri Kayhan Bulvarında Abartılı eksozla çevreye rahatsızlık veren motosiklete trafik yönünden işlem yapılmış tahkikata başlanmıştır

Ataköy Mahallesinde bir ikametten su kombisinin çalınması olayının faili tespit edilerek yakalanmış, bahse konu kombi muhafaza altına alınmış, şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Altın Kayısı Bulvarında durdurulan motosiklet sürücüsüne,  sürücü belgesiz, sigortasız ve abartı egzozdan cezai işlem uygulanmış, motosiklet otoparka çektirilmiştir.

Kanalboyu Caddesinde durdurulan motosiklet sürücüsüne,  sürücü belgesiz ve abartı egzozdan cezai işlem uygulanmıştır.

İskender Mahallesinde bir işyerinin klimasını söken 2 şahıs işyerinden çalmış oldukları klima motoru ile yakalanmış adli makamlarca tutuklanmışlardır.

Büyük Hüseyin Bey Mahallesinde bir kıraathanede kumar oynayan 3 şahsa idari para cezası uygulanmış, İşletmeci hakkında adli işlem yapılmıştır.

Yusuf Özal Caddesinde sorgusu yapılan plakasız motosikletin şase sorgusunda Adıyaman ilinde yediemin otoparkında olduğu anlaşılmış tahkikata başlanmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN