Malatya'lı profesörden KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Turgut Özal Üniversitesi kurucu rektörü Prof Aysun Bay Karabulut ve eşi Doç Ercan Karabulut KKTC'de  bir dizi görüşme ve ziyaretlerde bulundular.
Yapmış olduğu akademik başarılarla adında söz ettiren ve bitkilerin profesörü olarak üne kavuşan Aysun Bay Karabulut hocamızın ziyaretleri sürüyor.
Bazı STK temsilcileri ile görüşerek fikir alışverişinde bulunan Aysun hoca yapmış olduğu ziyaretler ile ilgili şahsıma önemli bilgiler vererek şunları belirttiler."Karpaz üniversitesi ziyareti akademik kalite çalışmaları istişare ettik.

Merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş'in  evini ziyaret ettik. 
Kıbrıs ülkü ocakları genel başkanı Fatih Arıcı beyi  ziyaret ettik. Karne alan çocukları gördük. Tarihi Barbar müzesini ziyaret Endemik bitkileri inceledik."dedi.
Ayrıca tivetter hesabında ise en önemli ziyaretlerinin KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar beyi makamında kendilerini kabul ettiğini, Malatya ve ülke gündemini konuştuklarını belirttiler.CumhurbaskanıTatar'a Kıbrıs'ta yetişen endemik bitkiler konusunda sunum yaptıklarını ve kendilerinin de  yapmış olduğumuz çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar beyle olan görüşme organizasyonunu yapan " Ankara'da gazeteci abimiz  Ramazan Baykara'ya da çok teşekkür ediyorum." diyen Aysun Bay Karabulut KKTC'de kendi vatanında ve evinde olduklarını söylediler.
Ramazan Baykara
Gazeteci/ANKARA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN