Malatya  İl Temsilcileri TBMM'de Milletvekillerini Ziyaret Etti

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcileri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Malatyalı Milletvekillerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’da sporun gelişmesi için durmaksızın gece gündüz faaliyetlerine devam eden ve Türkiye geneli faaliyet sıralamalarında her dönem 1. Olan Türkiye Wushu Kung-fu Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Malik DİNÇ ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Malatyalı Milletvekilleri’ne branşları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Malatyalı millet vekilimiz İhsan KOCA verdiği Basın Açıklaması’nda;’’ Branş Temsilcileri’nin ziyaretinden ötürü çok mutlu olduğunu ifade ederken her yıl İlimiz adına başarılara imza atan 2 branş il temsilcilerine İlimiz adına  büyük başarılarınızdan ötürü çok teşekkür ederim.’’ Dedi.

Yine Malatyalı Milletvekilimiz Celal Mehmet FENDOĞLU konuşmasında;’’ Sizleri Meclisimizde görmekten onur duyduk. Spora ve sporcuya vermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Kim ki İlimize özverili ve gayretli çalışma yapıyor, başarılar getiriyorsa hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Malatyamız sizler ile gurur ve onur duyuyor. Tekrardan hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.’’ Dedi.

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Malik DİNÇ ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN söz alarak;’’Sayın vekillerimiz bugün bizlere Meclis’te tüm kapılarınızı açıp bizleri can kulağı ile dinleyip misafir etikleri için çok teşekkür ederiz. Bizler il temsilci olarak İlimize bir söz verdik. ‘’Durmak Yok Yola Devam’’ sözü ile yola çıktığımızda her gecen gün yapacağımız daha çok işimiz var, ifadesiyle ilklere ve başarılara imza atmaya devem ediyoruz. Her şey güzelim İlimiz’in güzel insanları için.’’ İfadesini kullandılar.

Program Sonunda Branş İl Temsilcileri’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Malatyalı Milletvekillerini ile hatıra fotoğraf çekimi ile program son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN