Malatya Fotokamp Coşkuyla Devam Ediyor

3.Uluslararası Malatya Fotokamp Arapgir Kayaarası Kanyonunda büyük bir katılımla başladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği MAFSAD ile Arapgir Belediyesi tarafından organize edilen, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, MASKİ, İnönü Üniversitesi, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve  Arapgir Kaymakamlığı tarafından desteklenen 3.Uluslararası Malatya Fotokampın ilk gününde,  5 Ülke ve Türkiye’nin yaklaşık 50 ilinden 400’e yakın kişi katıldı.

Fotokamp kapsamında farklı etkinlikler yapılıyor. Fotoğraf gösterileri, fotoğraf teknik gezileri, çeşitli fotoğraf etkinlikleri, kanyon yürüyüşleri ve  sanatsal faaliyetler       gerçekleştiriliyor. Sanatsal faaliyetler kapsamında çocuk sanat atölyesi çocuklar için güzel çalışmalara imza attı. Çocuklar, maske boyama, taş boyama, kum boyama, pastel boyama gibi etkinlikler yaparak Fotokampın tadını çıkardılar.

MAFSAD Çocuk Sanat Atölyesi Koordinatörü Hatice Konuk,  Fotokampın çok yoğun bir katılımla başladığını, katılımcıların oldukça memnun kaldıklarını, özellikle çocukların yaptığı sanatsal faaliyetlerle zaman geçirdiklerini söyledi.  Anne babalarıyla birlikte atölyeye katılan miniklerin yaptıkları çalışmalarla büyüklerin de takdirini aldığını söyleyen Konuk, böyle bir organizasyon içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek MAFSAD’a ve Arapgir Belediyesine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN